Kedvenc helyek

Ákos-koncert és magyar nap július 31-én a FEZEN-en

A hazai könnyűzenei élvonal több előadója lép színpadra július 31-én a Fehérvári Zenei Napok (FEZEN) harmadik napján. Koncertet ad Ákos, a Magna Cum Laude és a Hooligans, szintén látható és hallható lesz a 25 éves Sex Action és a búcsúzó Subscribe.
Ákos egyéves hazai koncertszünet után tavaly decemberben dupla Aréna-fellépéssel tért vissza, idén pedig turnéra indul, amelynek állomásai közé a FEZEN is bekerült. A népszerű előadó tavaly közzétett Igazán című dalához kapcsolódó műsorával július 31-én pénteken játszik Székesfehérváron, ahol a FEZEN-en már többször járt. 
 
Szintén régi a kapcsolat a fesztivál és a magyar nap másik két nagyszínpados fellépője között: Ákos előtt a Magna Cum Laude és a Hooligans fog zenélni a FEZEN közönsége előtt. A kemény zenét játszó csapatok közül aznap fellép a Kalapács zenekar, itt búcsúzik a fehérvári közönségtől a Subscribe és a Fezenen ünnepli 25 éves fennállását a Sex Action. 
 
A szervezők korábban a Judas Priest, a Sabaton, a Black Label Society, a Soilwork, a Danko Jones és Gus G. fellépését jelentették be. 
 
(MTI) 
2015.03.13
|


Játék
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.