Kedvenc helyek

Májusig kell várnunk az első hivatalos Kurt Cobain-filmre

Brett Morgen rendezésében, Montage of Heck címmel az idei Sundance fesztiválon debütált a Kurt Cobain életét feldolgozó film. A dokumentumfilmet május 4-én mutatja be az HBO, amely Nirvana-rajongóknak kötelező.
A premiervetítés nagyon jól sikerült, a kritikusok el voltak ájulva a nyolc évig készülő filmtől, melyben Cobain gyermekkorától a haláláig követhetjük nyomon a tragikus sorsú zenész életét. A doku előzetese már most is megtekinthető: 
 

 
A film Cobain naplóbejegyzéseit és eddig soha nem hallott hangfelvételeket is bemutat, továbbá zenészekkel és családtagokkal készített interjúk, fotók, rajzok és animációs betétek is színesítik a produkciót, valamint természetesen Nirvana-dalok is felcsendülnek a műben, melynek a narrátora is különleges: maga Kurt Cobain. 
 
A Montage of Heck az első hivatalos dokumentumfilm Cobainről, melyet a zenész felesége, Courtney Love is engedélyezett, igaz, a forgatásba szerencsére nem szólt bele az asszony.
2015.03.16
|


Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.