Kedvenc helyek

Selena Gomez ismét stúdiózik

Selena Gomez új albumán dolgozik, ami elmondása szerint egy fokkal sötétebb irányt vesz majd, mint azt tőle eddig megszokhattuk. Gomez immár az ötödik lemezét készíti, legutóbb 2013-ban Star Beauty címmel adott ki albumot.
A Star Beauty-t két éve nagyon lehúzták a kritikusok, de a rajongók természetesen odavoltak az albumért. Az elfoglalt énekesnő azonban most új, érettebb anyagon dolgozik, ami talán valamivel komolyabb hangvételű lesz, mint az előző. Legalábbis erre utalnak Gomez szavai: „Már két éve nem adtam ki új lemezt, az eltelt időszakban pedig bejártam egy utat, ami a lemezem picit sötétebb hangulatán is érezhető lesz” – nyilatkozta nemrég a sztár egy Louis Vuitton bemutatón. 
 
Gomez legutóbb DJ Zedd I Want You To Know című videoklipjében közreműködött, és a pletykák szerint munkakapcsolatnál több is van a két fiatal között. 
 

 
A Disney sztárja azonban nemcsak zenei vonalon nyomul: szerepet kapott a The Revised Fundamentals of Caregiving című moziban, valamint a készülő Hotel Transylvania 2. című filmben is hallhatják majd őt a rajongók Mavis szinkronhangjaként. 
 
(NME) 
2015.03.18
|


Játék
Owen Wilson és Ed Helms testvérek, akik azzal a tudattal nőttek fel, hogy apjuk még egészen fiatal korukban meghalt. Mikor aztán megtudják, hogy ez egy nagy hazugság volt, felkerekednek, hogy megtalálják eltűnt felmenőjüket.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.