Kedvenc helyek

Magyar mentor egy nemzetközi tehetségkutatóban

David Guetta, Avicii, Marco Bailey, Pete Tong vagy éppen Fatboy Slim nyomdokaiban haladva idén egy magyar DJ-producer, Jay Lumen is helyet kapott az ibizai burn Residency elektronikus zenei tehetségkutató mentorai között.
A burn Residency DJ tehetségkutatót már negyedik éve rendezik meg, a verseny fő mentora pedig a világhírű Carl Cox. A tehetségkutató fődíja három rezidensi pozíció Ibiza neves klubjaiban, az első helyezett továbbá egy 100 ezer eurós szerződéssel is gazdagabb lesz - írja a mymusic.hu.
 
Magyarországon sem ismeretlen ez a megmérettetés, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy idén 123 magyar pályázat érkezett a versenyfelhívásra. Hazánk ifjú titánjai közül páran minden évben eljutottak a döntőig is. 
 
A verseny most épp a válogatás szakaszában tart, amikor is a nemzetközi zsűri kiválasztja azt az öt előadót, akik helyet kapnak a magyarországi döntőben. A hazai döntőt, melynek tétje, hogy idén ki képviseli Magyarországot a világ legnagyobb DJ-versenyében, május végén rendezik meg Budapesten. 
 
Jay Lumen jelenleg hazánk legsikeresebb, nemzetközileg is ismert DJ-je, aki négy éve folyamatosan a top10-ben szerepel dalaival a Beatporton, a Resident Advisor Top100-as listáján pedig egyetlen magyarként a világ 40 legjobb DJ-e között tartják számon. Külföldön és Magyarországon egyaránt turnézik, tízezrek előtt lép fel, dolgozott együtt Umekkel, Joris Voornnal és Sébastien Légerrel. A burn Residency DJ versenyhez a nemzetközi mentorként csatlakozik a verseny utolsó szakaszában, az ibizai DJ táborban. 
 
 
2015.04.03
|


Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.