Kedvenc helyek

Kifütyülték és cenzúrázták Kanye Westet

Kanye West is fellépett a 2015-ös Billboard Music Awards ünnepélyen, amely május 17-én került megrendezésre Las Vegasban. A közönség azonban a látványos színpadi show ellenére sem fogadta osztatlan lelkesedéssel az önbizalomhiánnyal nem vádolható rappert.
A díjkiosztó ünnepélyt West fellépése zárta, miután két sógornője, Kendall Jenner and Kylie Jenner felkonferálta őt. A közönség egy része ekkor hangos fújolásba kezdett. És hogyha mindez nem lett volna elég: West a fináléban az All Day és a Black Skinhead című szerzemények egyvelegét adta elő, ám – feltehetően a nem éppen szalonképes szövegek miatt – a technikusok több alkalommal lenémították a közvetítés hangsávját. 
 
West az incidens dacára sem panaszkodhat arra, hogy nem lenne elismert előadó. Paul McCartney pl. – akivel több közös produkcióban is dolgozott – nemrégiben úgy nyilatkozott: „Olyan volt Kanyevel dolgozni, mint annak idején John Lennonnal.” 
 
(NME) 
2015.05.18
|


Játék
Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri Sue Annt, a magányos nőt, hogy vegyen neki és pár barátjának piát, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.