Hajdu Steve: „Temetésen azért nem vállalnám”

Nem a Messiás (Csak egy nagyon haszontalan fiú)
Budapest, Papp László Bp Sportaréna, 2015. május 31. 20:00
A Brian Élete című film örökbecsű dala a legkeresettebb temetési dal – adta hírül korábban a The Telegraph egy brit kutatásra hivatkozva. A nóta nemsoká’ a Nem a Messiás című vigyoratóriumban magyarul is felhangzik Hajdu Steve előadásában, aki határozottan állítja, temetésen biztosan nem vállalná.
Egy brit kutatás alapján az Always Look on the Bright Side of Life című dal a legnépszerűbb választás a temetési dalok közt – írta korábban a The Telegraph, mely szerint javarészt a végrendelkezők kívánságára játsszák ezt a dalt a gyászszertartásokon. Az élet és a vég abszurditásáról szóló, meglehetősen jókedvű nóta május 31-én az Arénában, a Nem a Messiás című röhögésekkel teli oratóriumban, azaz „vigyoratóriumban” magyarul is elhangzik majd Hajdu Steve tolmácsolásában.
 
„A Nem a Messiáson, bár formailag egy komoly műfajú előadás, garantáltan röhögni fognak a nézők” – mondta Steve. „Nekünk is nehéz lesz majd visszatartani a nevetést, ezért sem vállalnám előadni a dalt, ha felkérnének egy temetésre” – tette hozzá a népszerű művész, akinek előadásában itt látható a dal: 
 

 
Hetedik éve hódítja a világ koncerttermeit, 2015. májusától pedig Magyarországon is látható lesz a Monty Python társulat „Brian élete” című filmjéből készült vígoratórium. A Nem a Messiás (Csak egy haszontalan fiú) című színpadi feldolgozás szerzői a többszörösen díjnyertes Spamalot musical alkotói, Eric Idle és John Du Prez.
 
2015.05.20
|


Boltozat - Alexander Gyenes kiállítása.
Budapest, Műcsarnok, 2019. december 14. - 2020. február 9.

Élet/kép - Keleti Éva retrospektív kiállítása.
Budapest, Műcsarnok, 2019. december 11. - 2020. február 2.

Továbbított üzenet - Mayer Éva kiállítása.
Budapest, Párbeszéd Háza, 2019. december 13. - 2020. február 25.

Játék
Egy kellemesnek ígérkező családi vacsora feszültséggel teli, kínos estébe csap át.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.