Kedvenc helyek

Paul McCartney közös projekten dolgozik Lady Gagával

A Beatles egykori alapembere 72 évesen is szívesen kollaborál aktuális popelőadókkal. Kanye West után most Lady Gagával ír közös szerzeményeket, méghozzá a High in the Clouds című, jelenleg is készülő animációs filmhez, mely saját mesekönyvén alapul.
Nyolc dal állítólag már el is készült, az énekesnő pedig Instagramján közzétett egy csoportképet is az alábbi megjegyzéssel: „Csodás munkát végeztünk Paul McCartneyval és barátaival. Gyilkos zenészek, vibrálás, sok nevetés.” 
 
A High in The Clouds című könyvet McCartney 2005-ben írta a népszerű meseíróval, Philip Ardagh-val közösen. A történet főszereplője egy fiatal mókus, akinek Woodland nevezetű otthona az emberi pusztítás áldozatává válik, és anyja utolsó szavait követve elindul, hogy megkeresse az állatok földjét, Animaliát. Az ex-Beatle köztudottan lelkes állatvédő, könyvével nem titkolt célja volt, hogy felhívja a gyerekek figyelmét az ügy fontosságára. 
 
(NME.com) 
2015.05.21
|


Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.