Kedvenc helyek

Nagy-Szín-Pad! - Az Ocho Macho, a The Biebers és a Kelemen Kabátban jutott a döntőbe

A kilenc produkciót felvonultató mezőnyből hárman jutottak tovább a döntőbe a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató versenyen, így a május 30-i fináléban az Ocho Macho, a The Biebers és a Kelemen Kabátban léphet színpadra a fővárosi Akvárium Klubban.

Kapcsolódó cikkek

A VOLT Produkció, valamint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szervezésében megvalósuló verseny csütörtöki első elődöntőjében a Honeybeast, az Ocho Macho és a Babel, a pénteki második etapban a Kelemen Kabátban, a Middlemist Red és a Headbengs, míg a szombati harmadik elődöntőben a Margaret Island, a Biebers és a Soerii & Poolek lépett színpadra. 
 
A fellépőkre az elődöntők kezdetétől három órán át az OTP Junior Facebook-oldalán, valamint sms-ben lehetett szavazni. A három finalistára mostantól hat napon át, egészen a 30-i döntő végéig lehet voksolni Facebookon és sms-ben. A közönségszavazás már zajlik az Instagramon, ennek különdíja egy egyéves turnébusz-használat, amiért a döntőig lehet szavazni. Ahogy az elődöntőkben, úgy a fináléban is 15 perces élő blokkot kell előadniuk a résztvevőknek. 
 
A tehetségmutató győztese Robbie Williams előtt lép fel a nagyszínpadon a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján, John Newman, Fatboy Slim és Ákos előtt a VOLT-on, és nagyszínpadon játszik a Strand - Nagyon Zene Fesztiválon. A nyertes a Szimfonik Live koncert vendége lesz, videoklipet forgathat az OTP Junior támogatásával és Magyarországot képviseli jövőre a groningeni Eurosonic fesztiválon. 
 
Az elődöntőkről a Petőfi TV és a Petőfi Rádió is beszámolt. A Petőfi TV a május 30-i döntőt is élőben fogja közvetíteni. A döntő vendége a Wellhello lesz. 
 
Az elmúlt évben 170 jelölt produkcióból a Mary PopKids lett az első helyezett. Idén az előzetesen kiválogatott negyven produkcióból kilencet választott ki mintegy száz zenei szakember, azzal céllal, hogy lökést adjon a könnyűzenei előadók karrierjének. 
 
(MTI) 
2015.05.26
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.