Kedvenc helyek

Enrique Iglesiast megsebesítette egy drón koncert közben

Drónkamera sebesítette meg Enrique Iglesias ujjait az énekes mexikói koncertjén a hétvégén. A baleset akkor történt, amikor a spanyol énekes megpróbálta elkapni a repülő szerkezetet, amely a tömegről készített felvételeket a koncert során.
Az internetre felkerült képeken látszik, hogy a tijuanai Plaza de Toros de Playas színpadán álló énekes jobb kezének két ujját véres kötés borítja. 
 
Iglesias szóvivője, Joe Bonilla szerint az énekes "úgy döntött, hogy nem áll le és további harminc percig énekelt, mialatt az ujjai még mindig véreztek". 
 
A 40 éves énekest azután "rögtön a repülőtérre szállították, ahol mentő várta, majd egy Los Angelesbe tartó gépre ültették, hogy egy specialista is ránézzen a sérülésre" - idézte a szóvivőt a BBC News. 
 
A latin zene egyik legnagyobb csillagaként ünnepelt Iglesias a közelmúltban kilenc díjjal tért haza a Billboard latin zenei gáláról (Billboard Latin Music Awards). Sex and Love elnevezésű világ körüli turnéjának következő állomása Mexikóváros lesz július 3-án.  
 
(MTI) 
2015.06.01
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.