A héten kiderül, hogy ki lesz az új Pókember

Igen, ismét egy új Pókember-feldolgozás készül, immár a harmadik tizenöt éven belül. A 2000-es évek elején Tobey Maguire volt Pókember, aztán 2012-ben jött a „csodálatos” Andrew Garfield, akinek az utódját a hírek szerint a héten jelentik majd be.
A Sony Picture és a Marvel együttműködésének két következő mérföldköve az új Pókember-film (tervezett bemutató 2017. július), valamint a jövő májusban a mozikba kerülő Amerika kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War) lesz, amiben a hírek szerint már az új Pókember is szerepet kap, sőt a szuperhősös filmekből eddig mellőzött Peter Parker innentől kezdve több Marvel-filmben is feltűnhet. 
 
A következő Pókember-film producere, egyben a Marvel elnöke, Kevin Feige nemrég elmondta, az új Peter Parker 15-16 éves lesz, még gimnazista, a szerepért pedig egyelőre többen is versenyben vannak. A lehetséges jelöltek közt ott van a Scorsese rendezte A leleményes Hugo, valamint a Végjáték azóta már felnőtt (18 éves) főhőse, Asa Butterfield is, aki öt másik fiatal színésztársával versenyez a szerepért. Állítólag Butterfield a legesélyesebb, a többség szerint ő lesz a befutó, de hétvégre úgyis okosabbak leszünk. Ha nem Butterfield nyerne, Pókember lehet Tom Hollandból, a Billy Elliot-musical sztárjából és a Boardwalk Empire-ból ismert Charlie Plummerből is, de versenyben van a szerepért Judah Lewis, Charlie Rowe és Matt Lintz is, aki legközelebb a hamarosan a mozikba kerülő Pixelsben lesz látható. 
 
Feig azt is elmondta, hogy az új Peter Parker azért lesz fiatalabb elődeinél, mert ugyan az elmúlt években öt Pókember-film is készült, a képregény történetéből így is egy csomó minden kimaradt, elsősorban a gimis sztorik. A film nem egy újabb eredettörténet lesz, inkább azt meséli majd el, hogy hogyan változik meg Parker élete a pókcsípés után, és hogy hogyan barátkozik meg újdonsült szupererejével. 
 
(NME) 
2015.06.01
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:05
Négy esküvő és egy temetés
angol romantikus vígjáték , 1994
18:35
A belső ember
amerikai filmdráma, 2006
18:40
Öld meg Rómeót!
amerikai akcióthriller, 2000
18:45
Tölténykirálynő
amerikai akciófilm, 2019
18:55
Milliárdos váltságdíj
angol thriller, 2016
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.