Kedvenc helyek

Ismét az Arénában zárja az évet Ákos és zenekara

Ákos pont egy éve, 2014. május 28-án mutatta be megújult zenekarát, amelyben egykori bonanzás társa, Hauber Zsolt szerzőtársként és teljes értékű tagként szerepel – Lepés Gábor billentyűs és Bánfalvi Sándor dobos mellett.
Az új formáció komoly rádiós sikerrel mutatkozott be: az Újrakezdhetnénk a megjelenés után hamar a játszási listák élére került, a folytatás, az Igazán pedig 2014 egyik legnagyobb slágerdala lett. Az Igazán című középlemez platina státuszt ért el, az évet pedig telt házas dupla Aréna-koncerttel zárta a csapat. 
 
Az idei esztendő is sűrű programot ad Ákoséknak: már javában zajlik az Igazán/Turné 2015, amely a pécsi, londoni és zürichi előadás után a legnagyobb hazai fesztiválokon lesz látható, emellett készül a tavalyi két Aréna-koncert kép- és hanganyaga, és egy új stúdióalbum anyaga is fortyog a vegykonyhában. Az évet idén is a Papp László Budapest Arénában zárja Ákos: 2015. december 17-én, csütörtök este lép színpadra zenekarával, hogy bemutassa az addigra megjelenő új album dalait. 
 
A jegyértékesítés 2015. május 28-án indul az Ákos Webáruházban és a Ticket Express országos hálózatában. 
 
A nagykoncert bejelentésével egy időben egy vadonatúj koncertklip lát napvilágot: a Calypso a 2014-es dupla Aréna-koncerten került rögzítésre. A dal hangfelvétele az Ébredj mellettem című digitális maxin jelent meg áprilisban, de június 8-tól megvásárolható lesz a VOLT Fesztivál válogatás-CD-jén is. 
 

 
ÁKOS • IGAZÁN/TURNÉ 2015 
 
Május 30.: ZALAEGERSZEG – ZTE Aréna (Városi Stadion)
 
Június 12.: BÉKÉSCSABA – Sörfesztivál 
 
Június 18.: VELENCE – A Mi Velencénk Fesztivál 
 
Június 27.: VÁC – V4 Fesztivál és Színházi Találkozó 
 
Július 4.: SOPRON – VOLT fesztivál 
 
Július 17.: EGER – Bolyki-völgy 
 
Július 24.: DEBRECEN – CAMPUS Fesztivál 
 
Július 31.: SZÉKESFEHÉRVÁR – FEZEN 
 
Augusztus 21.: ZAMÁRDI – STRAND Fesztivál 
 
Augusztus 25.: SZEGED – Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) 
 
Szeptember 5.: HUNGARORING – I. Hungarian Truck Festival 
2015.06.02
|


Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.