Újból leforgatják az Apáca show-t a Disney stúdióban

Újból leforgatják Whoopi Goldberg nagy sikerű zenés vígjátékát, az Apáca show-t a Disney stúdióban. A Variety.com szerint az 59 éves Oscar-díjas színésznő ezúttal nem szerepel majd a produkcióban.
A forgatókönyvet Kirsten Smith és Karen McCullah írja, a film producere pedig Allison Shearmur. Az eredeti, 1992-ben bemutatott filmben egy bárénekesnő (Goldberg) egy gyilkosság koronatanúja lesz, ezért egy San Franciscó-i apácazárdában rejti el az FBI. A díva azonban temperamentumával fenekestül felforgatja a nyugalmas zárda életét. A filmben Maggie Smith és Harvey Keitel is emlékezetes alakítást nyújtott. 
 
Az Apáca show világszerte 232 millió dolláros jegybevételre tett szert, az egy évvel később a mozikba került folytatás, az Apáca show 2. - Újra virul a fityula Észak-Amerikában 57 millió dollárt keresett. Az eredeti produkcióból később sikeres Broadway-musical is született. 
 
Az álomgyár mostanában szívesen nyúl vissza a nyolcvanas-kilencvenes évek filmsikereihez, mint a Jurassic Park, a Mad Max vagy a Terminator: a felújítások és folytatások mostanában kerülnek a mozikba. Jövőre a Beverly Hills-i zsaru, a Top Gun és a Szellemirtók rajongói örülhetnek az új feldolgozásoknak. 
 
(MTI) 
2015.06.04
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.