Eredetileg Will Smith felesége lett volna Trinity a Mátrixban

Jada Pinkett Smith a napokban beszélt arról, hogy eredetileg ő játszotta volna a női főszerepet a Mátrixban. „Végül azért nem én kaptam meg Trinity szerepét a filmben, mert nem volt meg a kémia köztem és Keanu között."
A színésznővel próbafelvételeket is készítettek a filmhez, ám hamar kiderült, az ekkorra már férfi főszereplőnek kiválasztott Keanu Reevesszel nem alkotnak jó párost. A két színész közt nem működött a kémia, így a szerepet végül Carrie-Anne Moss játszhatta el. 
 
Jada Pinkett Smith ennek ellenére lenyűgözte a Wachowski fivéreket, akik a következő két folytatásból (Mátrix - Újratöltve, Mátrix - Forradalmak) már nem hagyták ki, és megírták neki Niobe szerepét. A színésznő a Howard Stern Show-ban beszélt minderről, ahol azt is elmondta, hogy bár szívesen eljátszotta volna Trinity szerepét, nem bánja, hogy végül nem így alakult, főleg azok után, hogy Carrie-Anne Moss milyen fantasztikus alakítást nyújtott a filmvásznon. 
 
Az asszony egy másik kulisszatitkot is elárult a Mátrixszal kapcsolatban: Neo szerepét férjének, Will Smith-nek is felajánlották, ám Smith visszautasította az ajánlatot, helyette a Vadiúj vadnyugat főszerepét vállalta el. Smith ezzel jócskán mellényúlt, mert míg a Mátrix hatalmas siker lett, a Vadiúj vadnyugat Arany Málna-díjat hozott a színésznek, ugyanakkor a Mátrix így, Keanu Reevesszel a főszerepben lett az ami, a filmtörténet egyik meghatározó alkotása – ismerte el később a színész, aki saját bevallása szerint nem tudta volna ilyen jól hozni a figurát. Smithekből pedig Will Smith nélkül sem volt hiány a Mátrix-sorozatban...
 
(NME/Moviepilot) 
2015.06.05
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
18:15
Csábító nyári gyakorlat
amerikai-kanadai romantikus film, 2016
18:20
Az árnyéktalan rúgás mestere
kínai kungfufilm, 2016
18:25
Jackie Chan: A botcsinálta gengszter
hongkongi akcióvígjáték, 1989
18:40
18:45
Túszdráma
amerikai-német akcióthriller, 2005
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.