Carrie Fisher lánya is szerepel az új Star Warsban

Az első Star Wars-filmekben Leia hercegnőt alakító Carrie Fisher lánya, Billie Lourd is benne lesz a Star Wars: Az ébredő erő című, decemberben mozikba kerülő filmben. Bár a színésznő ezzel anyja nyomdokaiba lép, nem a fiatal Leia hercegnőt vagy annak lányát alakítja majd a filmvásznon.
Még mindig hatalmas titkolózás övezi a fél év múlva bemutatásra kerülő új Star Wars-filmet, melyet J. J. Abrams rendez. Azt már egy ideje lehet tudni, hogy az alapcsapatból Harrison Ford, Peter Mayhew, Mark Hamill és Carrie Fisher is visszatér, továbbá a Trónok harcából ismert Gwendoline Christie is szerepet kapott a filmben, és az Oscar-díjas Lupita Nyong'o sem maradhat ki a Star Wars-színészek felsorolásából. Billie Lourdról is szárnyra keltek már a pletykák, hogy benne lesz a filmben, ám a 22 éves színésznő csak a napokban erősítette meg a tényt, hogy a hír igaz. Carrie Fisher lánya azonban nem a fiatal Leia hercegnőt, vagy annak gyermekét alakítja majd, derült ki egy vele készült interjúból, azt azonban sajnos nem árulta el, hogy akkor mégis milyen szerepben lesz látható.  
 
Bár Billie Lourd szülei nagyon nem szerették volna, hogy lányuk színészettel foglalkozzon, ezért inkább egyetemre küldték ők, úgy tűnik, a sorsát senki sem kerülheti el. A lány ugyan lediplomázott (pszichológiából és vallásismeretből), de a színészi feladatok így is megtalálják őt. A Star Wars mellett ugyanis a Fox készülő tévésorozatában, a Scream Queensben is szerepet kapott Emma Roberts és Jamie Lee Curtis oldalán. A sorozat amerikai tévépremierje szeptemberben lesz látható. 
 
(Entertainment News) 
2015.06.09
|


Film premierek

A láthatatlan ember

amerikai-ausztrál horror, 124 perc, 2020

Zárójelentés

magyar filmdráma, 118 perc, 2020

10 nap anyu nélkül

francia vígjáték, 104 perc, 2020

A hegyek szigete

francia-német-román-svéd krimivígjáték, 97 perc, 2019

Sötét vizeken

amerikai életrajzi dráma, 126 perc, 2019
Játék
Hajóra száll a Jetlag legénysége, hogy a védjegyükévé vált lírikus elektropoppal rezgessék meg az A38 imbolygó deszkáit.
Filmek a TV-ben
H
24
K
25
Sze
26
18:10
Olasz szerelem
német romantikus film, 2008
18:15
Tiger Milk
német vígjáték, 2017 (feliratos)
18:20
Mission: Impossible - Fantom protokoll
amerikai akciófilm , 2011
18:25
Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?
amerikai akcióvígjáték, 1995
18:45
Országúti diszkó
amerikai akciófilm, 1989
a #jumbo arról szól, hogy egy lány beleszeret egy vidámparki körhintába. #európaipremier #premier #berlinale #berlinale2020 #berlinfilmfestival
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.