Így készült a Halálos iramban 7.

Új rovatunkban aktuális filmsikerek kulisszái mögé pillantunk be, és tíz érdekességet osztunk meg olvasóinkkal arról, milyen utat kellett bejárnia a filmnek ahhoz, hogy moziba kerülhessen. Jöjjön most rögtön a tavasz talán legnagyobb durranása, a Halálos iramban 7.
10. Jason Statham másodszor játszik rosszfiút a karrierje során. Először a Mobil című filmben tette ezt. Azért kapta pont ő a szerepet, mert a rajongók őt követelték a Facebookon Vin Dieseltől. 
 
9. Stathamnek két nagy bunyója van a filmben. Az egyikben Dwayne Johnsonnal küzd meg, a másikban pedig Vin Diesellel. 
 
8. A forgatást 2013 decemberében Paul Walker tragikus halála miatt leállították, és csak néhány hónappal később, a forgatókönyv alapos átdolgozása után láttak neki a folytatásnak. 
 
7. Paul Walker alakításának teljessé tételéhez testdublőröket (többek között Walker két testvére, Caleb és Cody ugrottak be) és CGI-t használtak. Kíváncsian várjuk a végeredményt. 
 
6. Justin Lin nem akarta vállalni a rendezést, mivel már a hatodik rész forgatása alatt kellett volna előkészítenie a hetediket. A helyére a horrorfilm-specialista James Wan (Fűrész) ugrott be. 
 
5.
Érdekes egybeesés, hogy a második rész óta minden olyan évben, amikor új X-Men-film kerül a mozikba, egy új Halálos iramban-film is a nagy vásznakra kerül. 
 
4. Két óra húsz perces játékidejével ez az eddigi leghosszabb rész a franchise története során. 
 
3. A film nagy részét Kanadában vették fel, viszont a second unit stáb (akik többnyire a kaszkadőrmutatványokon dolgoznak) Coloradóban forgatott, ahol két nap után akkora esőzések jöttek, hogy kénytelenek voltak berekeszteni a forgatást. 
 
2. A filmhez megpróbálták Denzel Washingtont is megszerezni, de a folytatásoktól ódzkodó színész nem vállalta a szerepet. Kurt Russell ugrott be helyette. 
 
1. Dwayne Johnson hét hónapon át keményen edzett és szigorú diétát folytatott Luke Hobbs szerepe kedvéért. 
 
2015.06.11
|


Film premierek

Rambo V. – Utolsó vér

amerikai akciófilm, 89 perc, 2019

Folyékony arany

magyar dokumentumfilm, 77 perc, 2019

Az Aranypinty

amerikai filmdráma, 149 perc, 2019

Ad Astra – Út a csillagokba

amerikai-brazil sci-fi, 122 perc, 2019

János vitéz

magyar animációs film, 70 perc, 1973
Ahol a héten érdemes...
 
szeptember 19 - 25.
 
Budapest, Belvárosi Színház, szeptember 19. 19:00
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.