Kedvenc helyek

Morrissey 9 percig halott volt

A fentiekről egy interjúban beszélt a zenész, akire rájár a rúd mostanság, hisz legutóbb arról vallott, hogy rákos. Az eset még két éve Peruban történt, amikor is Morrissey olyan súlyos ételmérgezést kapott, hogy 9 percre a klinikai halál állapotába került.
A történtek ellenére az Alternative Nationnek adott interjújában Morrissey arról beszélt, hogy keresi az időpontot, mikor térhetne vissza Dél-Amerikába, hogy a mérgezés miatt lefújt perui, chilei, argentin és brazil koncertjeit bepótolja. „Alig várom, hogy Dél-Amerikában lehessek, annak ellenére, hogy legutóbbi perui látogatásomkor olyan ételt sikerült ennem, amitől 9 percre hivatalosan is meghaltam. Vicces volt!” – nyilatkozta a zenész. 
 
A Smith egykori frontembere egyébként, úgy tűnik, nem fél a haláltól. Tavaly ősszel az El Mundo című lapnak rákja kapcsán azt nyilatkozta, „Ha meghalok, akkor meghalok, ha nem, akkor nem. Nem fogok ezen aggódni, majd pihenek, akkor, ha meghalok”. 2013-ban kilenc perc erejéig ki is próbálhatta ezt a békés pihenést a zenész, ennek, valamint a ráknak és egyéb betegségeinek ellenére, Morrisey még mindig él. 
 
(The Guardian) 
2015.06.12
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.