Kedvenc helyek

Neil Young beperli Donald Trumpot

Elliot Roberts, Neil Young ügyvédje a napokban megerősítette: Donald Trump engedély nélkül használta fel a Rockin’ In The Free World című Young-slágert azon kampánybeszéde végén, melyen bejelentette: indul az amerikai elnökválasztáson.
A zenész – aki nem mellesleg elkötelezett demokrata - ezért bíróságon kíván elégtételt venni a republikánus kötődésű milliárdos üzletember-realitysztár-botrányhősön. Neil Young mindemellett bejelentette: a 2016-os választásokon a demokrata szenátort, Bernie Sanderst fogja támogatni. 
 
A 70 éves, munkamániás Young jövőre új nagylemezzel készül, mely a hírek szerint újfent politikus hangvételű lesz, és a 2006-os Living With Warhoz hasonlóan a Bush-birodalmat fogja támadni. Mint ismeretes, a jövő évi elnökválasztáson az egykori elnök, George W. Bush öccse, Jeb Bush is indulni fog a Republikánus Párt jelöltjeként. 
2015.06.17
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.