Who Am I - Egy rendszer sincs biztonságban

est.hu:
7/10
|
olvasói
8/10 (6)
Benjamin egyetlen hobbija a hackelés, de stiklijeivel nem zavar sok vizet a cybertérben. A szociopata berlini srác élete azonban egyik napról a másikra megváltozik, amikor megismerkedik a jóképű és nagydumás Max-szel, aki ráveszi, hogy álljanak össze.
Clay névre keresztelt hackercsapatuk egyre durvább balhékat rendez a virtuális világban, a céljuk, hogy jobbak legyenek a legendás MRX-nél. Azzal viszont nem számolnak, hogy a hirtelen jött népszerűségnek ára van, és csak akkor kapnak észbe, amikor már a német titkosrendőrség és az Interpol is a nyomukban van… 
 
Baran bo Odar mozija a cyberkalózok izgalmas világába vezet minket. Hiába viszont a nagyon is aktuális téma, túl sokat akar belepakolni a másfél órás játékidőbe, és amolyan német módra mindent meg akar magyarázni nekünk. Olyannyira, hogy a végére ő is elveszíti a fonalat, mit is szeretett volna mondani.  
zsinora
03 July 2015
|
Hungarian title: Who Am I: Egy rendszer sincs biztonságban
German thriller, 105 min, 2014
Directed by:

Baran bo Odar

Starring:

Tom Schilling
(Benjamin)

Hannah Herzsprung
(Marie)

Trine Dyrholm
(Hanne Lindberg)

Wotan Wilke Möhring
(Stephan)

Antoine Monot Jr.
(Paul)

Elyas M'Barek
(Max)

Distributor: Vertigo Média
Premiere: 09 July 2015
(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
25
K
26
Sze
27
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.