Terminátor-szenzáció: SkyNet tényleg öntudatra ébredt?

Nagy feltűnést keltett egy Twitter-bejegyzés, amelyben a Financial Times tudósítója, Sarah O'Connor hírül adta, hogy Németországban egy robot megölt egy Volkswagen-gyári munkást. Bár a téma szomorú, azonnal tréfás válaszok özöne érkezett a bejegyzésre…
…amely a rajongók számára egyértelmű utalás a Terminátor-sorozatra. Hiszen Sarah Connornak hívják azt a nőt, akit a SkyNet nevű program által irányított robotok meg akarnak ölni, mert ő lesz az édesanyja a jövőben az ellenállás vezetőjének. A rajongók közül többen is utaltak arra, hogy lám, SkyNet tényleg öntudatra ébredt, és megkezdte harcát az emberiség ellen. Mások arra kérik a tudósítót, vigyázzon a fiára, John Connorra, mert most már nagy veszélyben van. Megint másvalaki a segítségét ajánlja fel, a sorozat egyik szállóigévé vált mondatát idézve: jöjjön velem, ha kedves az élete! 
 
A tudósító azonban nem találta viccesnek a bejegyzéseket, és arra kérte a követőit, hagyják abba az írogatást, mégiscsak tragikus esemény történt. 
 
A kommentelők buzgalma viszont érthető, hiszen most mutatták be a legújabb Terminátor-filmet, a Terminator: Genisyst, így O'Connor tweetje nem is lehetne aktuálisabb. 
 
(UIP) 
2015.07.03
|


Film premierek

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

amerikai musical, 114 perc, 2018
Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
18:15
Munkahelyi csábító
amerikai dráma, 2018
18:25
Bravo Virtuoso
örmény krimivígjáték, 2016 (feliratos)
18:55
Bérgyilkos a szomszédom
amerikai vígjáték, 2000
19:00
19:00
Viszlát holnap
belga romantikus filmdráma, 2015 (feliratos)
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.