Terminátor-szenzáció: SkyNet tényleg öntudatra ébredt?

Nagy feltűnést keltett egy Twitter-bejegyzés, amelyben a Financial Times tudósítója, Sarah O'Connor hírül adta, hogy Németországban egy robot megölt egy Volkswagen-gyári munkást. Bár a téma szomorú, azonnal tréfás válaszok özöne érkezett a bejegyzésre…
…amely a rajongók számára egyértelmű utalás a Terminátor-sorozatra. Hiszen Sarah Connornak hívják azt a nőt, akit a SkyNet nevű program által irányított robotok meg akarnak ölni, mert ő lesz az édesanyja a jövőben az ellenállás vezetőjének. A rajongók közül többen is utaltak arra, hogy lám, SkyNet tényleg öntudatra ébredt, és megkezdte harcát az emberiség ellen. Mások arra kérik a tudósítót, vigyázzon a fiára, John Connorra, mert most már nagy veszélyben van. Megint másvalaki a segítségét ajánlja fel, a sorozat egyik szállóigévé vált mondatát idézve: jöjjön velem, ha kedves az élete! 
 
A tudósító azonban nem találta viccesnek a bejegyzéseket, és arra kérte a követőit, hagyják abba az írogatást, mégiscsak tragikus esemény történt. 
 
A kommentelők buzgalma viszont érthető, hiszen most mutatták be a legújabb Terminátor-filmet, a Terminator: Genisyst, így O'Connor tweetje nem is lehetne aktuálisabb. 
 
(UIP) 
2015.07.03
|


Film premierek

Hóember

amerikai-angol-svéd krimi, 119 perc, 2017

My Little Pony: A film

amerikai-kanadai animációs film, 99 perc, 2017

HHhH – Himmler agyát Heydrichnek hívják

amerikai-angol-belga-francia háborús film, 120 perc, 2017

Happy End

francia-német-osztrák filmdráma, 107 perc, 2017
Játék
Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.
Filmek a TV-ben
18:10
Mennyei csodák
amerikai filmdráma, 2016
18:25
Anomalisa
amerikai animációs film, 2015
18:35
Flúgos futam
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1976
18:45
Veszélyes vizeken
amerikai akciófilm, 1994
18:50
Az igazság védője
amerikai akciófilm, 2014
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.