Amy Schumer és Jennifer Lawrence közösen ír forgatókönyvet

Jennifer Lawrence nemrég elkotyogta, hogy Amy Schumerrel közösen egy vígjáték forgatókönyvén dolgoznak. Schumer, aki az Egyesült Államokban saját tévéműsorával hódította meg a nézők szívét, most debütált a filmvásznon a Kész katasztrófa című filmben, melynek forgatókönyvét szintén ő írta.
Schumer tehát nem kezdő az írás terén, Lawrence viszont a filmvásznon bizonyított már számtalanszor. Közös forgatókönyvük egy testvérpárról szól, akiket természetesen ők maguk alakítanak majd a mozivásznon. A forgatókönyv már majdnem teljesen elkészült, száz oldal már megvan belőle – mondta el Schumer a The New York Times-nak. Lawrence pedig nem győzött lelkesedni kolléganője iránt, akivel nemcsak tökéletesen kiegészítik egymást, de elmondása szerint remekül is szórakoztak írás közben. A forgatókönyvírásba egyébként Schumer nővére, Kim is besegített. 
 
Lawrence arról is mesélt az újságnak, hogy barátságuk akkor kezdődött Schumerrel, amikor látta kolléganőjét a Kész katasztrófa című filmben, ami után rögtön e-mailben kereste meg őt. Schumer hamar válaszolt neki, ebből pedig végül hosszú levélváltás és, úgy tűnik, barátság is kerekedett. Ám ők még itt sem álltak meg, és közös munkába kezdtek, amiből a jövőben a filmrajongók is profitálhatnak. 
 
(NME) 
2015.08.27
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Filmek a TV-ben
18:25
A Sárkánykapu repülő kardjai
kínai akciófilm, 2011
18:25
Miss Hanoi
cseh krimi, 2018
18:30
Kemény ügy
ausztrál kalandfilm, 2017 (feliratos)
18:30
Scooby-Doo: Kék Sólyom maszkja
amerikai animációs film, 2012
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.