Amy Schumer és Jennifer Lawrence közösen ír forgatókönyvet

Jennifer Lawrence nemrég elkotyogta, hogy Amy Schumerrel közösen egy vígjáték forgatókönyvén dolgoznak. Schumer, aki az Egyesült Államokban saját tévéműsorával hódította meg a nézők szívét, most debütált a filmvásznon a Kész katasztrófa című filmben, melynek forgatókönyvét szintén ő írta.
Schumer tehát nem kezdő az írás terén, Lawrence viszont a filmvásznon bizonyított már számtalanszor. Közös forgatókönyvük egy testvérpárról szól, akiket természetesen ők maguk alakítanak majd a mozivásznon. A forgatókönyv már majdnem teljesen elkészült, száz oldal már megvan belőle – mondta el Schumer a The New York Times-nak. Lawrence pedig nem győzött lelkesedni kolléganője iránt, akivel nemcsak tökéletesen kiegészítik egymást, de elmondása szerint remekül is szórakoztak írás közben. A forgatókönyvírásba egyébként Schumer nővére, Kim is besegített. 
 
Lawrence arról is mesélt az újságnak, hogy barátságuk akkor kezdődött Schumerrel, amikor látta kolléganőjét a Kész katasztrófa című filmben, ami után rögtön e-mailben kereste meg őt. Schumer hamar válaszolt neki, ebből pedig végül hosszú levélváltás és, úgy tűnik, barátság is kerekedett. Ám ők még itt sem álltak meg, és közös munkába kezdtek, amiből a jövőben a filmrajongók is profitálhatnak. 
 
(NME) 
2015.08.27
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
19:15
Vén csontok
amerikai vígjáték, 2009
21:00
Komfortos mennyország
amerikai dráma, 2009
23:45
Kék bársony
amerikai dráma, 1986
02:15
A Sólyom végveszélyben
amerikai-angol háborús, 2002
04:30
127 óra
amerikai-francia-angol dráma, 2010
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.