Amy Schumer és Jennifer Lawrence közösen ír forgatókönyvet

Jennifer Lawrence nemrég elkotyogta, hogy Amy Schumerrel közösen egy vígjáték forgatókönyvén dolgoznak. Schumer, aki az Egyesült Államokban saját tévéműsorával hódította meg a nézők szívét, most debütált a filmvásznon a Kész katasztrófa című filmben, melynek forgatókönyvét szintén ő írta.
Schumer tehát nem kezdő az írás terén, Lawrence viszont a filmvásznon bizonyított már számtalanszor. Közös forgatókönyvük egy testvérpárról szól, akiket természetesen ők maguk alakítanak majd a mozivásznon. A forgatókönyv már majdnem teljesen elkészült, száz oldal már megvan belőle – mondta el Schumer a The New York Times-nak. Lawrence pedig nem győzött lelkesedni kolléganője iránt, akivel nemcsak tökéletesen kiegészítik egymást, de elmondása szerint remekül is szórakoztak írás közben. A forgatókönyvírásba egyébként Schumer nővére, Kim is besegített. 
 
Lawrence arról is mesélt az újságnak, hogy barátságuk akkor kezdődött Schumerrel, amikor látta kolléganőjét a Kész katasztrófa című filmben, ami után rögtön e-mailben kereste meg őt. Schumer hamar válaszolt neki, ebből pedig végül hosszú levélváltás és, úgy tűnik, barátság is kerekedett. Ám ők még itt sem álltak meg, és közös munkába kezdtek, amiből a jövőben a filmrajongók is profitálhatnak. 
 
(NME) 
2015.08.27
|


Film premierek

Így neveld a sárkányodat 3.

amerikai animációs film, 104 perc, 2019

Zöld könyv – Útmutató az élethez

amerikai életrajzi dráma, 130 perc, 2018

Dermesztő hajsza

angol akcióthriller, 119 perc, 2019

Alelnök

amerikai életrajzi dráma, 132 perc, 2018
Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Filmek a TV-ben
18:05
Idegen szív
amerikai filmdráma, 2002
18:30
Ahogy tetszik
amerikai-angol vígjáték, 2006
18:35
Egy veszedelmes elme vallomásai
amerikai filmdráma, 2002
18:50
Fehér pokol
amerikai akció-kalandfilm, 2011
19:00
Egy jó házasság
amerikai thriller, 2014
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.