Amy Schumer és Jennifer Lawrence közösen ír forgatókönyvet

Jennifer Lawrence nemrég elkotyogta, hogy Amy Schumerrel közösen egy vígjáték forgatókönyvén dolgoznak. Schumer, aki az Egyesült Államokban saját tévéműsorával hódította meg a nézők szívét, most debütált a filmvásznon a Kész katasztrófa című filmben, melynek forgatókönyvét szintén ő írta.
Schumer tehát nem kezdő az írás terén, Lawrence viszont a filmvásznon bizonyított már számtalanszor. Közös forgatókönyvük egy testvérpárról szól, akiket természetesen ők maguk alakítanak majd a mozivásznon. A forgatókönyv már majdnem teljesen elkészült, száz oldal már megvan belőle – mondta el Schumer a The New York Times-nak. Lawrence pedig nem győzött lelkesedni kolléganője iránt, akivel nemcsak tökéletesen kiegészítik egymást, de elmondása szerint remekül is szórakoztak írás közben. A forgatókönyvírásba egyébként Schumer nővére, Kim is besegített. 
 
Lawrence arról is mesélt az újságnak, hogy barátságuk akkor kezdődött Schumerrel, amikor látta kolléganőjét a Kész katasztrófa című filmben, ami után rögtön e-mailben kereste meg őt. Schumer hamar válaszolt neki, ebből pedig végül hosszú levélváltás és, úgy tűnik, barátság is kerekedett. Ám ők még itt sem álltak meg, és közös munkába kezdtek, amiből a jövőben a filmrajongók is profitálhatnak. 
 
(NME) 
2015.08.27
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Pomádé
amerikai zenés film, 1978
18:10
Dr. Hope: Egy asszony nem adja fel 2.
német életrajzi filmdráma, 2009
18:20
Millió dolláros bébi
amerikai filmdráma, 2004
18:40
Pokolfajzat
amerikai akciófilm, 2004
18:45
Cliffhanger - Függő játszma
amerikai akciófilm, 1993
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.