Kedvenc helyek

Válik Avril Lavigne és Chad Kroeger

Már korábban is keringtek hírek arról, hogy tönkrement Avril Lavigne és a Nickelback-frontember, Chad Kroeger házassága, a 30 éves énekesnő most azonban személyesen is megerősítette mindezt. Lavigne tehát immár második válására készül.
Az első hírek tavaly októberben láttak napvilágot arról, hogy a rocksztár pár között nem felhőtlen a viszony, akkoriban egyikük sem kommentálta ezt. A napokban Avril Lavigne a következő közleményt jelentette meg: „Nehéz szívvel jelentem be, hogy Chad és én elválunk. Nem csupán házasságunknak, de a zenének köszönhetően is megannyi felejthetetlen pillanatot éltünk át együtt. Jelenleg is a legjobb barátok vagyunk, és örökké azok is maradunk, köszönjük a rajongók és családunk támogatását!” 
 
Lavigne és Kroeger 2012-ben került közelebbi kapcsolatba egymással, mikor az énekesnő ötödik stúdiólemezén dolgozott. Megismerkedésük után hat nappal már találkozgatni kezdtek, majd egy hónappal később az eljegyzésre is sor került. A pár 2013-ban házasodott össze Franciaországban. 
2015.09.03
|


Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.