Újra együtt Lawrence, Cooper és De Niro

Talán nem tűnik egyértelmű ötletnek filmet forgatni a Mágikus Felmosó nevű találmány feltalálójáról, de David O. Russell (A harcos, Napos oldal) pont olyan filmtervet keresett, amilyennel még sosem volt dolga.
Joy Mangano története márpedig pontosan ilyen sztori. A három gyermekét egyedül nevelő, és az otthoni takarítást forradalmasító találmányával házaló nő sikersztorija van annyira izgalmas és fordulatos, hogy érdekes film szülessen belőle, lévén a végeredmény egy világszerte ismert családi cégbirodalom lett. 
 
Ha nem Jennifer Lawrence vállalja a címszerepet, a 20th Century Fox stúdió valószínűleg sosem ad pénzt egy ilyen sztori filmre vitelére, de ennek a párosnak nem lehetett nemet mondani. Ők ketten már csak babonából is magukkal hozták a Napos oldalban és az Amerikai botrányban edződött alkotótársaikat, Bradley Coopert (aki ezúttal egy Lawrence-nek segítő cégvezetőt alakít) és Robert De Nirót (ő játssza Lawrence filmbeli apját), így nyugodtan kimondhatjuk: ismét teljes a sikercsapat. 
 
A forgatást idén év elején kezdték, de a nagy bostoni havazás okozott némi fennakadást és kavart a forgatáson, ráadásul a sajtó felől is rájárt a rúd a produkcióra. Napvilágot látott ugyanis egy információ, miszerint David O. Russell rendező borzasztóan bánt, és hangosan üvöltözött a főszereplőjével, Jennifer Lawrence-szel, amit már csak azért is többen komolyan vettek, mert a direktor nagyjából ugyanígy bánt George Clooneyval sok éve a Sivatagi cápák forgatásán. Lawrence-nek egy nyilvános Facebook-üzenetben kellett cáfolnia az ártalmas pletykát, amiben az egyik legjobb barátjának és leghűségesebb alkotótársának nevezte David O. Russellt, és ezzel tisztázott mindent. A filmet Amerikában december 25-én mutatják be, és már most egyértelmű Oscar-favoritként tekintenek rá. 
 
A Joy című film bemutatója 2016 januárjában várható.
 
 
2015.09.07
|


Film premierek

Látomás

francia-japán filmdráma, 109 perc, 2018

Vízipók-csodapók - Felújított filmváltozat

magyar animációs film, 72 perc, 1983

Mia és a fehér oroszlán

dél-afrikai-francia-német családi film, 98 perc, 2018

Interjú Istennel

amerikai misztikus dráma, 97 perc, 2018

Hotel Mumbai

amerikai-ausztrál történelmi dráma, 125 perc, 2018

Ferenc pápa – Egy hiteles ember

amerikai-svájci dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Egy nő fogságban

magyar dokumentumfilm, 89 perc, 2018

A gyászoló asszony átka

amerikai horror, 93 perc, 2019

Csodapark

amerikai-spanyol animációs film, 85 perc, 2019
Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Filmek a TV-ben
18:10
Rakoncátlan célpont
angol vígjáték, 2009
18:15
Derült égből
német krimi, 2017
18:20
Brigsby mackó
amerikai film, 2017
18:25
Életben maradtak
amerikai katasztrófafilm, 1993
18:55
Zsenikém - Az ügynök haláli
amerikai akcióvígjáték, 2008
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.