Újra együtt Lawrence, Cooper és De Niro

Talán nem tűnik egyértelmű ötletnek filmet forgatni a Mágikus Felmosó nevű találmány feltalálójáról, de David O. Russell (A harcos, Napos oldal) pont olyan filmtervet keresett, amilyennel még sosem volt dolga.
Joy Mangano története márpedig pontosan ilyen sztori. A három gyermekét egyedül nevelő, és az otthoni takarítást forradalmasító találmányával házaló nő sikersztorija van annyira izgalmas és fordulatos, hogy érdekes film szülessen belőle, lévén a végeredmény egy világszerte ismert családi cégbirodalom lett. 
 
Ha nem Jennifer Lawrence vállalja a címszerepet, a 20th Century Fox stúdió valószínűleg sosem ad pénzt egy ilyen sztori filmre vitelére, de ennek a párosnak nem lehetett nemet mondani. Ők ketten már csak babonából is magukkal hozták a Napos oldalban és az Amerikai botrányban edződött alkotótársaikat, Bradley Coopert (aki ezúttal egy Lawrence-nek segítő cégvezetőt alakít) és Robert De Nirót (ő játssza Lawrence filmbeli apját), így nyugodtan kimondhatjuk: ismét teljes a sikercsapat. 
 
A forgatást idén év elején kezdték, de a nagy bostoni havazás okozott némi fennakadást és kavart a forgatáson, ráadásul a sajtó felől is rájárt a rúd a produkcióra. Napvilágot látott ugyanis egy információ, miszerint David O. Russell rendező borzasztóan bánt, és hangosan üvöltözött a főszereplőjével, Jennifer Lawrence-szel, amit már csak azért is többen komolyan vettek, mert a direktor nagyjából ugyanígy bánt George Clooneyval sok éve a Sivatagi cápák forgatásán. Lawrence-nek egy nyilvános Facebook-üzenetben kellett cáfolnia az ártalmas pletykát, amiben az egyik legjobb barátjának és leghűségesebb alkotótársának nevezte David O. Russellt, és ezzel tisztázott mindent. A filmet Amerikában december 25-én mutatják be, és már most egyértelmű Oscar-favoritként tekintenek rá. 
 
A Joy című film bemutatója 2016 januárjában várható.
 
 
2015.09.07
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Pomádé
amerikai zenés film, 1978
18:10
Dr. Hope: Egy asszony nem adja fel 2.
német életrajzi filmdráma, 2009
18:20
Millió dolláros bébi
amerikai filmdráma, 2004
18:40
Pokolfajzat
amerikai akciófilm, 2004
18:45
Cliffhanger - Függő játszma
amerikai akciófilm, 1993
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.