Kedvenc helyek

Sam Smith lekörözte a Beatles rekordját

Immár 67 hete szerepel folyamatosan a brit hivatalos top 10-es albumlistán Sam Smith In the Lonely Hour című lemeze, amely ezzel minden idők legnépszerűbb korongja a szigetországban.
A 23 éves soulénekes tavalyi (eddigi egyetlen) stúdiólemeze mintegy félévszázados rekordot döntött meg az Egyesült Királyságban. Az eddigi rekorder a Beatles Please Please Me című albuma volt, mely 62 hétig tudott a legjobb 10 között maradni. 
 
A tavasszal sikeres hangszálműtéten átesett dalszerző-énekes azt mondta, hogy rendkívül meg van hatódva és örökké hálás lesz csapatának, de elsősorban brit rajongóinak, akik megvásárolták az albumát. Az előadót legutóbb a szeptember 25-én új lemezzel (Caracal) jelentkező Disclosure duóval közösen felvett Omen című dalban lehetett hallani, ami szintén nagyon sikeres. 
 
Az In the Lonely Hour a legjobb vokális popalbumként idén Grammy-díjat nyert, Stay With Me című száma pedig további három kategóriában - az év legjobb dala és felvétele, a legjobb új előadó díja - nyert a februári zenei díjkiosztó gálán. Sam Smith a Billboard Music Awards díjkiosztón tizenhárom jelöléséből hármat váltott díjra, a BET (Black Entertainment Television) Awards Los Angeles-i díjkiosztó gáláján pedig ő lett a legjobb új előadó. 
 
(MTI) 
2015.09.09
|


Játék
Az ŰrDongó a Transformers-franchise megújítására vállalkozik, a film a címszereplő robot eredettörténetét meséli el.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.