Van 72 órád. Te mit tennél?

2015. október 8-11.
A 72 óra kompromisszum nélkül szociális, önkéntes akció a három történelmi keresztény egyház szervezésében, Magyarország fiatalságát hívja közös összefogásra, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért.
A programra jelentkezni a 72 óra honlapjának megújult regisztrációs felületén keresztül lehetséges. A szervezők a jelentkezéseket szeptember végéig várják!  
 
Idén 8. alkalommal országszerte fiatalok kisebb-nagyobb csoportjai három napon, azaz 72 órán keresztül teljesítenek közhasznú feladatokat úgymint intézmények, játszóterek felújítása, erdőtakarítás, szociális segítségnyújtás, kulturális műsorok szervezése különböző közösségeknek (fogyatékkal élők, idősek stb.). 
 
A 72 óra célja, hogy a fiatalokat, elsősorban a középiskolás és az egyetemista korosztályt meghívja, hogy ezen az október 8-11-re eső hétvégén tegyék szabaddá magukat, és segítsenek ott, ahol szükség van rá. Továbbá szeretnénk felhívni a társadalom figyelmét a fiatalok erejére, elkötelezettségére, lelkesedésére és segítőkészségére, mialatt a résztvevő fiatalok megtapasztalják, hogy együtt nagy dolgokra képesek, és hogy segíteni másoknak szabadon, nagyszerű érzés, nagy ajándék. 
 
2015.09.14
|


Derkó 2019.
Budapest, Műcsarnok, február 16. - március 17.

Dreams Upon Waking.
Budapest, Műtő, február 21. - március 4.

Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.