Van 72 órád. Te mit tennél?

2015. október 8-11.
A 72 óra kompromisszum nélkül szociális, önkéntes akció a három történelmi keresztény egyház szervezésében, Magyarország fiatalságát hívja közös összefogásra, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért.
A programra jelentkezni a 72 óra honlapjának megújult regisztrációs felületén keresztül lehetséges. A szervezők a jelentkezéseket szeptember végéig várják!  
 
Idén 8. alkalommal országszerte fiatalok kisebb-nagyobb csoportjai három napon, azaz 72 órán keresztül teljesítenek közhasznú feladatokat úgymint intézmények, játszóterek felújítása, erdőtakarítás, szociális segítségnyújtás, kulturális műsorok szervezése különböző közösségeknek (fogyatékkal élők, idősek stb.). 
 
A 72 óra célja, hogy a fiatalokat, elsősorban a középiskolás és az egyetemista korosztályt meghívja, hogy ezen az október 8-11-re eső hétvégén tegyék szabaddá magukat, és segítsenek ott, ahol szükség van rá. Továbbá szeretnénk felhívni a társadalom figyelmét a fiatalok erejére, elkötelezettségére, lelkesedésére és segítőkészségére, mialatt a résztvevő fiatalok megtapasztalják, hogy együtt nagy dolgokra képesek, és hogy segíteni másoknak szabadon, nagyszerű érzés, nagy ajándék. 
 
2015.09.14
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.