Ősz az AXN csatornákon

Idén novemberben folytatódik minden idők legrendhagyóbb jogi szemináriuma, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozat az AXN műsorán. Ezzel azonban nem ér véget az idei ősz a csatornán!
A briliáns Annalise Keating professzor mellett nem mindennapi európai bűnesetek (Crossing Lines – Határtalanul 3. évad), az egyre nagyobb fenyegetést jelentő kiberbűnözés rejtélyes világa (CSI: Cyber helyszínelők 1. évad, Scorpion 1. évad), a legendás nyomozópáros (Sherlock és Watson 3. évad) és Robert Rodriguez kultfilmjéből készült sorozatának vámpírjai (Alkonyattól pirkadatig 2. évad) várnak minket az AXN csatornákon. 
 
Crossing Lines – Határtalanul 3. évad (Crossing Lines) 
 
Immár harmadik évadát kezdi a pörgős akciójelenetekben bővelkedő krimisorozat, a Crossing Lines - Határtalanul. A nyomozógárda új tagokkal is gazdagodik, többek között a svéd gyökerekkel rendelkező Carine Strand nyomozóval (Elizabeth Mitchell), a minden-lében kanál újonc Ellie Delfont Bogard-ral (Naomi Battrick) és a sokat látott, rutinos rendőrrel, Marco Constantéval (Goran Visnjic), aki óriási tapasztalattal rendelkezik a túsztárgyalás terén.  
 
Premier: 2015. október 14. 21:00 – AXN csatorna 
 
Sherlock és Watson 3. évad (Elementary)
 
A harmadik évad elején Sherlock (Johnny Lee Miller) és Watson (Lucy Liu) külön utakon jár. Sherlock Londonban az angol titkos ügynökségnek dolgozik, Watson pedig önálló nyomozói karrierbe kezdett, és szert tett egy igen dögös pasira is, a fejlesztési befektető, Andrew Mittal (Raza Jaffrey) személyében. Sherlock visszatér New Yorkba, és magával hozza mentoráltját, a gyönyörű és rendkívül tehetséges Kitty Wintert, (Ophelia Lovibond). Watson eleinte nemigen lelkesedik Kitty iránt, és Andrew sem tudja, hogy mit gondoljon a barátnője életében korábban oly fontos szerepet játszó Holmesról.  
 
Premier: 2015. október 27. 22:00 – AXN csatorna 
 
NCIS: Los Angeles 6. évad (NCIS: LOS ANGELES) 
 
Az NCIS: Los Angeles tengerészeti helyszínelői, a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoznak. A nyugati part csapata Gibbs egységéhez hasonló ügyeken dolgozik, ám itt, távolabb az NCIS főhadiszállásától a főnök, Hetty, szabadabb kezet kap a munkában. A sorozat ezúttal a 6. évaddal tér vissza az AXN képernyőjére. 
 
Premier: 2015. november 5. – AXN csatorna  
  
Scorpion 1. évad (Scorpion)
 
A zsenikből álló nemzetközi hálózat, a Scorpion jelenti a védelmi erők utolsó vonalát a modern világot fenyegető, komplikált veszélyek elhárításában. Cabe Gallo (Robert Patrick) szövetségi ügynök felkéri a 197-es IQ-jával a világ legintelligensebb emberei közé tartozó különc géniuszt, Walter O'Brient (Elyes Gabel) a csapat vezetésére.  
 
Premier: 2015. november 9. – AXN csatorna 
 
Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? 2. évad (How To Get Away With Murder) 
 
A sorozat főszereplője, Viola Davis, az első fekete bőrű színésznőként vihette haza a 2015-ös Emmy-díjat drámai színésznő kategóriában a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? c. sorozatban nyújtott alakításáért. Annalise Keating „Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?" elnevezésű szemináriumának eseteit bemutató sorozat első évada hatalmas siker lett az Egyesült Államokban. Azévadának megrázó befejezése után számtalan kérdéssel indít a második évad, a válaszokat pedig meg is kapjuk majd minden idők legbizarrabb jogi szemináriumán. 
 
Premier: 2015. november – AXN csatorna 
 
Alkonyattól pirkadatig 2. évad (From Dusk Till Dawn) 
 
A második évad elején Seth Gecko (D.J. Cotrona) és Kate Fuller (Madison Davenport) együtt róják az utakat, „a vámpír világ Bonnie és Clyde-ja”, Richie Gecko (Zane Holtz) és Santanico (Eiza González) gyilkos mulatásba kezdtek az Egyesült Államokban. Seth még mindig szenved testvére árulása miatt, többé már nem az a profi bűnöző, aki egykor volt. Freddie Gonzalez (Jesse Garcia) az első évad végén ugyan hazatért családjához, de a történet nem ért véget számára. Paranoinásan igyekszik megvédeni családját a természetfeletti lényektől, ám Lord Malvado újra keresztezi útját. A Gecko testvérek, Santanico, Gonzalez és Fullerék hamarosan újra találkoznak, hogy egy közös ellenséggel szálljanak szembe.  
 
Premier: 2015. november – AXN Black csatorna 
 
CSI: Cyber helyszínelők 1. évad (CSI:Cyber) 
 
A sorozatban az FBI egy különleges egységének mindennapjaival ismerkedhetünk meg, akiknek a feladata az Észak-Amerikában történő kiberbűnözés felderítése. Avery Ryan (Patricia Arquette) viselkedéselemző hozta létre az FBI kiberűnözéssel foglalkozó egységét. Ő vezeti a „Hack-for-good”-programba bekerült kiberbűnözők csapatát, akik a börtönbüntetés helyett neki dolgozhatnak. 
A Cyber helyszínelők a CSI első olyan spin-off sorozata, amelynek nő a főszereplője. A főszereplő karaktere egy valós személyen alapszik, Mary Aiken kiberpszichológuson. 
 
Premier: még nincs pontos dátum 
2015.09.23
|


Filmek a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.