Kedvenc helyek

Ákos: itt a 18. szólóalbum, a Még egyszer

Még egyszer címmel megjelent Ákos 18. szólóalbuma, amely három évvel követte a legutóbbi teljes stúdióanyagot, a 2084-et. A dalszerző, előadó december 17-én a Papp László Budapest Sportarénában mutatja be csapatával az új anyagot.
„2015-ben már nincs sok értelme albumot, CD-t készíteni, de én ódivatú zenész és szerző vagyok és még hiszek a kézbe vehető korongban, és fontosnak tartom azt is, hogy képanyagot és dalszövegeket adjak a rajongók kezébe. A lemezen 13 szám szerepel, közülük nyolc teljesen új, ötöt korábban már közzétettünk" - mondta Kovács Ákos a keddi budapesti sajtótájékoztatón. 
 
A szintirockos új lemezen Ákost Hauber Zsolt és Lepés Gábor (zenék, szintetizátorok), valamint Bánfalvi Sándor (dob) egészítette ki. A Még egyszerhez készült innovatív, 360 fokos kameratechnikával rögzített klipet is kedden mutatták be. 
 

 
(MTI) 
2015.09.29
|


Játék
Az emlősszakértő Davis (Dwayne Johnson) különleges és szoros kapcsolatot alakított ki George-dzsal, a hihetetlenül intelligens ezüsthátú gorillával, amit egészen kölyökkora óta gondoz.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.