The Walking Dead – Így készülnek az új évadra a szereplők!

Október 12-én, 21:50-kor hazánkban is folytatódik a világ egyik legnépszerűbb drámai sorozata, a The Walking Dead. Öt szereplő nyilatkozott arról, mire számíthatunk az új évadban.
A The Walking Dead az egyik legnézettebb drámai sorozat a kábeltévék történetében, melyet a világ 125 országában nézők milliói követnek figyelemmel a FOX műsorán. A horrorsorozatban a Földet élőhalottak uralják, velük kell szembenéznie egy tucatnyi túlélőnek. A Rick Grimes (Andrew Lincoln) által vezetett csapat tagjai sok minden keresztülmentek már eddig, ami megerősítette és szívóssá tette őket. A 6. évadban azonban rádöbbennek, hogy ebben a fenyegetettséggel teli, durva világban már nem elegendő egyszerűen csak túlélni. 
 
Andrew Lincoln – Rick  
 
„Soha nem láthattunk még ennyi kóborlót egyszerre együtt, amióta Rick az első évadban belovagolt Atlantába. Ez egyszerűen félelmetes. Az előző évadban azt gondoltam, elértünk a csúcsponthoz, innen ezt már nem lehet tovább fokozni. De tévedtem.” 
 
Norman Reedus - Daryl 
 
„Ebben a világban teljesen elveszíted az emberséged, mégis folyamatosan próbálsz emlékezni arra, hogy ki vagy valójában, miért létezel és mitől is vagy ember. Hogy lásd a különbséget közted és köztük (kóborlók). Ugyanakkor keménynek is kell lenned, hiszen az életedért küzdesz, de minél vastagabb páncél mögé bújsz, annál többet veszítesz önmagadból. Nem mindegy tehát, hogyan élsz túl.” 
 
Melissa McBride – Carol  
 
„A hatodik évad egyszerűen gyomorszorító. Számos olyan meghatározó és fontos pillanat van benne, amitől már én is alig várom, hogy egyben lássam.” 
 
Lennie James - Morgan  
 
„Morgan számára a felesége és fia elvesztése, valamint az egyedül töltött idő után szinte mantrává vált, hogy „minden élet értékes”. Ebben a világban azonban ez nem könnyű út, és ez számos konfliktushoz vezet.” 
 
Steven Yeun - Glenn 
 
„A rajongók igen erőteljes évadra számíthatnak. Glenn karaktere óriási fejlődésen ment keresztül idáig, függetlenebb és erősebb lett. Ugyanakkor nagyon fél attól, hogy legközelebb neki kell elmenni, hiszen talált valakit, akiért érdemes élnie. Nem hiszem, hogy korábban bárki azt gondolta Glennről, hogy eddig fogja húzni, de valójában a körülötte lévők hatalmas erőt adnak neki.” 
2015.10.06
|


Filmek a TV-ben
18:10
A nő mosolya
német dráma, 2014
18:25
18:30
Nem kellesz eléggé
amerikai romantikus vígjáték, 2008
18:35
A csempész
amerikai krimi, 2018
18:45
Mad Max - A harag útja
amerikai akciófilm, 2015
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
07:05
A Madagaszkár Pingvinjei
II. évad, 219. rész: Jótett hadművelet / Leesett a tantusz
07:10
Talking Tom és barátai
I. évad, 6. rész
07:10
Eszes Jess
I. évad, 20. rész
07:10
Mr. Bean
2015, III. évad, 58. rész: Volt egyszer egy ágy
07:10
Grizzy és a lemmingek
francia animációs sorozat (ism.)
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.