The Walking Dead – Így készülnek az új évadra a szereplők!

Október 12-én, 21:50-kor hazánkban is folytatódik a világ egyik legnépszerűbb drámai sorozata, a The Walking Dead. Öt szereplő nyilatkozott arról, mire számíthatunk az új évadban.
A The Walking Dead az egyik legnézettebb drámai sorozat a kábeltévék történetében, melyet a világ 125 országában nézők milliói követnek figyelemmel a FOX műsorán. A horrorsorozatban a Földet élőhalottak uralják, velük kell szembenéznie egy tucatnyi túlélőnek. A Rick Grimes (Andrew Lincoln) által vezetett csapat tagjai sok minden keresztülmentek már eddig, ami megerősítette és szívóssá tette őket. A 6. évadban azonban rádöbbennek, hogy ebben a fenyegetettséggel teli, durva világban már nem elegendő egyszerűen csak túlélni. 
 
Andrew Lincoln – Rick  
 
„Soha nem láthattunk még ennyi kóborlót egyszerre együtt, amióta Rick az első évadban belovagolt Atlantába. Ez egyszerűen félelmetes. Az előző évadban azt gondoltam, elértünk a csúcsponthoz, innen ezt már nem lehet tovább fokozni. De tévedtem.” 
 
Norman Reedus - Daryl 
 
„Ebben a világban teljesen elveszíted az emberséged, mégis folyamatosan próbálsz emlékezni arra, hogy ki vagy valójában, miért létezel és mitől is vagy ember. Hogy lásd a különbséget közted és köztük (kóborlók). Ugyanakkor keménynek is kell lenned, hiszen az életedért küzdesz, de minél vastagabb páncél mögé bújsz, annál többet veszítesz önmagadból. Nem mindegy tehát, hogyan élsz túl.” 
 
Melissa McBride – Carol  
 
„A hatodik évad egyszerűen gyomorszorító. Számos olyan meghatározó és fontos pillanat van benne, amitől már én is alig várom, hogy egyben lássam.” 
 
Lennie James - Morgan  
 
„Morgan számára a felesége és fia elvesztése, valamint az egyedül töltött idő után szinte mantrává vált, hogy „minden élet értékes”. Ebben a világban azonban ez nem könnyű út, és ez számos konfliktushoz vezet.” 
 
Steven Yeun - Glenn 
 
„A rajongók igen erőteljes évadra számíthatnak. Glenn karaktere óriási fejlődésen ment keresztül idáig, függetlenebb és erősebb lett. Ugyanakkor nagyon fél attól, hogy legközelebb neki kell elmenni, hiszen talált valakit, akiért érdemes élnie. Nem hiszem, hogy korábban bárki azt gondolta Glennről, hogy eddig fogja húzni, de valójában a körülötte lévők hatalmas erőt adnak neki.” 
2015.10.06
|


Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
21:40
A szavak ereje
angol vígjáték, 2018
21:50
X - A rendszerből törölve
magyar thriller, 2018
21:50
Ripacsok
magyar játékfilm, 1981
21:50
Az öldöklés istene
francia-német-lengyel vígjáték, 2011
22:00
Spawn - Az ivadék
amerikai akciófilm, 1997
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
21:32
Bori
I. évad, 18. rész
21:33
Grizzy és a lemmingek
2016, I. évad, 6. rész: Házirobotok
21:35
Angelo rulez
2017, IV. évad, 18. rész: A szobafogság
21:45
Angelina Balerina
III. évad, 18. rész
21:45
Én és a lovagom
2016, I. évad, 150. rész: Én, a lovagom és a sárkányom
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.