Kedvenc helyek

Új dalokkal érkezik a Twentees a megújult Kuplungba

Önfeledt ugrálással és dögös indie-rockkal veszi be a Twentees október 7-én a megújult Kuplung színpadát, őszi mini turnéjuk keretében ugyanis végre Budapestre is megérkezik a hódmezővásárhelyi kvartett, akik régi barát zenekaruk, a The Adolescens társaságában lépnek fel ismét.
Egy fúvószenekari próbán az akkor szaxofonozó dobos megkérdezte az akkor trombitán játszó énekes-gitároshoz, hogy van-e kedve punk-rock zenekart alapítani. Így született a Twentees, a tervezett punk-rock helyett azonban zenéjük inkább az indie-rock felé húz. A tagok a legkülönbözőbb angolszász gitárzenéken nőttek fel, hangzásukban felfedezhető a garázsbandák nemtörődömsége, de a popos refréneket sem nélkülözik. A zenekar 2013 végén adta ki első kislemezét. 
 
A hódmezővásárhelyi Twentees országosan a Petőfi Rádió Vadonat című műsorában mutatkozott be, és már első budapesti koncertjét is a Kuplungban tartotta. Idén márciusban szintén itt mutatták be első nagylemezüket. Akkor is, akárcsak most, régi barátjuk, a budapesti The Adolescens társaságában léptek színpadra. Aki tavasszal lemaradt a koncertről, most bepótolhatja az élményt, sőt, vadonatúj dalokat is hallhat. 
 
Ingyenes!
2015.10.07
|


Játék
A kiállítás a honfoglalástól a 19. századig mutatja be a fegyverek történelmet alakító szerepét.
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.