96 ezer dollárért kelt el Leia hercegnő ikonikus arany bikinije

Leia hercegnő legendás arany bikinijét 96 ezer dollárért értékesítették egy aukción. Carrie Fisher a Csillagok háborúja - A jedi visszatér című epizódjában viselte az igencsak keveset takaró, arany festéssel ellátott, fémmel díszített ruhadarabot.
A bikinit akkor kellett hordania Leia hercegnőnek, amikor Jabba fogságába került. Bár a falatnyi szett szinte összenőtt a személyével, Carrie Fisher kifejezetten utálta ezt a ruhadarabot, igaz, azzal maga is tisztában volt, hogy többek között ennek is köszönhette a népszerűségét. „Ne feledjük, ezek a filmek elsősorban a fiúk fantáziáját mozgatják meg” – nyilatkozta egyszer a színésznő. 
 

 
A bikinit már eleve magas, 80 ezer dolláros áron hirdették meg a Profiles of History aukción, innen kúszott fel az összeg 96 ezer dollárig (kb. 27 millió Ft). A szett mellé hiteles eredetiséget igazoló okirat is járt. 
 
Fisher egyébként Leia hercegnő szerepében benne lesz Az ébredő Erőben is, melyben lányával együtt szerepel, de Harrison Ford és Mark Hamill is újra feltűnik a legújabb Star Wars-moziban. A filmet december 18-án mutatják be Magyarországon.
 
(NME) 
2015.10.07
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.