Kedvenc helyek

Új klip készült a McCartney-Jacko duetthez

Paul McCartney 1983-as lemezén, a Pipes Of Piece-en Michael Jackson két dalban is vendégeskedett. A klipesített Say Say Say újrakevert verziójához most új verzió készült, melyet Sia Chandelier című videójának direktora, Ryan Heffington rendezett.
Sir Paul McCartney így emlékezett vissza a duettet megelőző beszélgetésre: „Michael egy nap felhívott, én pedig nem hittem el, hogy valóban ő van a vonal túlsó végén. Ki az? – kérdeztem. Michael – válaszolta. Mire én: de mégis, milyen Michael?! Elvoltunk így egy darabig, aztán belevágott a közepébe: szeretném, ha összeülnénk, és csinálnánk valamit közösen. Aztán meglátogatott Angliában. Eleinte szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban, hiszen nem ismertem őt, és nem tudtam, működik-e a kémia kettőnk közt. Aztán úgy döntöttem, ha nem, akkor legfeljebb kidobjuk a dalt.”
 

 
2015.10.08
|


Játék
A tavalyi nagy siker után a Budapest Varieté idén a Káprázat és Humor című új műsorával jelentkezik.
Már kint a lelőhelyeken a BIDF-címlapos PESTI EST, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.