Kedvenc helyek

Zenészként debütál a Green Day-frontember fia

Billie Joe Armstrong fia, a 16 éves Jakob Armstrong is zenei pályára lépett. Az ifjabb Armstrong – művésznevén Jakob Danger – egy interjúban elárulta, kik gyakorolták rá a legnagyobb hatást: a Green Day neve azonban nem hangzott el.
A hírek szerint Jakob már le is szerződött a kaliforniai Burger Recordshoz, ahol hamarosan kijön bemutatkozó EP-je. Ugyanakkor az NME-nek adott interjújában elmondta: nem szeretne apja klónja lenni, és nem is a Green Day inspirálta dalszerzés közben.
 
„Két kedvenc zenekarom a Strokes és a Beach Fossils, ők voltak a legnagyobb hatással rám. Valami hozzájuk hasonló hangzású zenében gondolkodom. Zeneileg semmiképp nem akarom követi apámat, szeretném megtalálni a saját hangomat. De egyáltalán nem görcsölök az összehasonlítgatásokon: ez természetes dolog a közönség részéről, elvégre mégis a Green Day frontemberének fia vagyok” – nyilatkozta Jakob. 
2015.10.09
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.