Kedvenc helyek

Az Ørdøggel indul országos turnéra a Junkies

Beindult a klubszezon és ebből a Junkies sem maradhat ki! Idén húsz éve, hogy megjelent a Káros az egészségre című albumuk, ezt pedig illik megmutatni mindenkinek az országban!
Alig egy hónapja, hogy a zenekar fergeteges koncertet adott a Barba Negra Trackben máris útnak indulnak az Ørdøg és a Junkie Jack Flash társaságában. Punkból nem lesz hiány; felkészül Eger, Kazincbarcika és Debrecen. Aztán jöhetnek a többiek… Igen, még Szeged is.
 
A Junkiest senkinek sem kell bemutatni. Az elmúlt 21 év alatt a zenekar mindent elért, amit csak el lehetett. 2015 méltó lezárásaképpen pedig országos turnéra indul a csapat, ahol az Egészségre káros dalai mellett az újabb slágerek is elhangzanak majd. Természetesen a Szerelmedtől lettem ilyen is felcsendül majd, aminek a klipjét az eltelt idő alatt több mint 400 ezren nézték meg. Ez igen szép teljesítmény. 
 

 
A zenekar nem érkezhet egyedül, így több helyszínen velük tart majd az Ørdøg és a Junkie Jack Flash. Utóbbi pécsi csapat és igazi rock and roll-t játszanak. Az Ørdøg sem marad el mellette, és a rock sátánjai biztosan ők. Emellett abban is biztosak lehetünk, hogy a Junkies nem hanyagolja el a budapesti rajongóit sem, így egy november 13-i dátumot már most feljegyezhetünk a naptárunkba. Az Ørdøg és a Junkie Jack Flash mellett még fellép majd az este folyamán a Manökken Proletarz, Bang Bang, Zarathustra és a Sniffyction. 
 
Ne feledje senki: Junkies ősz/tél, mindenhol ott lesznek! 
 
Dátumok/Helyszínek: 
 
10.08. Eger (Gödör Kult Klub) - Ördög, Junkie Jack Flash 
 
10.09. Kazinbarcika (Diamond RockKlub) - Psychogang, Junkie Jack Flash 
 
10.10. Debrecen (Roncsbár) – Ördög 
 
10.17. Dunaújváros (Galéria Jazz Club) – Ördög 
 
10.23. Gödöllő (TrafoKlub) - Ördög, Junkie Jack Flash 
 
10.24. Esztergom (Sportalsó) - Ördög, Junkie Jack Flash 
 
11.13. Budapest, Dürer Kert - Ördög, Junkie Jack Flash (fellép még: Manökken Proletarz, Bang Bang, Zarathustra, Sniffyction) 
 
11.20. Szeged (Rongy Kocsma) - Ördög, Junkie Jack Flash 
 
11.21. Pécs (Pécsi Est Café) - Ördög, Junkie Jack Flash 
 
12.04. Hajdúszoboszló - Ördög és Junkie Jack Flash 
 
12.05. Szolnok (Váróterem Klub) - Ördög, Junkie Jack Flash 
 
12.12. Dombóvár - Ördög és Junkie Jack Flash 
 
01.08. Miskolc - Ördög és Junkie Jack Flash 
 
2015.10.09
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.