A KoMod nyerte a fődíjat az RS9 OFF színházi fesztiválon

A KoMod Színház produkciója nyerte a fődíjat az idén első alkalommal megrendezett RS9 OFF elnevezésű független színházi fesztiválon. Az RS9 Színház fesztiválja a független, állandó játszóhellyel nem rendelkező együttesek számára biztosított fellépési és találkozási lehetőséget.

Linkek

Az október 8. és 11. között megrendezett fesztivál 16 versenyelőadásának többsége telt házak előtt zajlott az RS9 Színháztermében, valamint a Vallai Kertben. 
 
A Szűcs Katalin kritikus, Pászt Patrícia műfordító és Patrick Mullowney drámaíró alkotta zsűri a fesztivál 200 ezer forintos fődíját a KoMod Színház DeGenráció avagy #yolo... című előadásának ítélte oda. 
 
A II. díjat az Anyaszínház Woyzeck című produkciója, a III. díjat a Kókai János Társulat Kívül tágasabb című előadása nyerte el. 
 
„A kifonomult színészi játék és letisztult, érzékeny színrevitel" különdíját az Alszanak a halak? című produkció, „A színház mint társadalmi szerepvállalás" különdíját az ArtMan szerzői estje, az egyéni előadói különdíjat a Mátka című táncprodukció nyerte el. 
 
A Bankhitel című előadásnak a magas színvonalú szórakoztatásért, míg az Új-Hídavatás szvit című produkciónak az előadói kreativitásért ítélt oda különdíjat a zsűri. 
 
(MTI) 
2015.10.13
|


Játék
Hajóra száll a Jetlag legénysége, hogy a védjegyükévé vált lírikus elektropoppal rezgessék meg az A38 imbolygó deszkáit.
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.