LogIn

est.hu:
5/10
|
olvasói
5/10 (9)
Choderlos de Laclos Veszedelmes viszonyok című episztoláját már számtalan alkalommal vitték filmvászonra, de az internetes randik világába eddig még senki nem mentette át a művet. Barnóczky Ákos (Szőke kóla) rendező...
...gyakorlatilag csinált egy négyszereplős, webkamerás beszélgetésekre épülő mozit, és ugyan számos filmben láthattunk már hasonlót, de eddig jobbára csak jelenetek, nem a teljes film szintjén.
 
Adott egy özvegy, de még fiatal nő és egy idősebb férfi. Mindketten elvesztettek valakit és mindkét haláleset hátterében egy gyanús internetes ismerkedés áll. A két idegen egy társkeresőn talál egymásra: a férfi segít a nőnek megtalálni azt a lányt, aki eladósította a férjét, a nő pedig segít a fickónak megtalálni azt a csávót, aki az öngyilkosságba kergette a kislányát. Bár akad egy-két remek alakítás (Parti Nóra különösen jó), a film mégsem áll össze. Ehhez túl sok benne a felesleg és a magyarázatlanul maradt történetszál.
Tulu
2015.10.21
|
magyar filmdráma, 82 perc, 2015
A Veszedelmes viszonyok internetes korra átírt változatában a szerelmi játékok színtere nem a hálószoba, hanem a Skype.
Forgalmazza: OTT-ONE
Bemutató: 2015. október 29.
(6 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.