Kedvenc helyek

Tűz ütött ki Snoop Dogg partiján

Negyvennegyedik születésnapját ünnepelte volna Snoop Dogg a napokban, ám a parti helyszínéül szolgáló klubot végül evakuálni kellett, ugyanis váratlanul tűz keletkezett a helyiségben. Egy videó szerint a plafon dekorációja kapott lángra.
A klubban mintegy hatszáz ember tartózkodott, köztük maga az ünnepelt is. A kiérkező tűzoltók viszonylag hamar megfékezték a lángokat, a személyzet pedig időben evakuálta a vendégeket, így senkinek nem esett baja.
 
Az újabban elektronikus és funky hangzásokkal kísérletező rapper jövőre egy valóságshow szereplőjeként tűnik fel olyan kollégák társaságában, mint Birdman, Jermaine Dupri vagy Jay-Z egykori menedzsere, Damon Dash. A nyolcrészes sorozatot – mely a szereplők mindennapjait mutatja be - jövő hónapban kezdik el rögzíteni. 
 
(NME.com) 
2015.10.19
|


Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
Ma este kilenckor Magyar Rhapsody Project a Mesterségek Ünnepén. A Bársony Bálint Sextett a magyar klasszikusokat modernizálja. . . . @mestersegekunnepe #magyarrhapsodyproject #barsonybalintsextett #klasszikusokjazzben #liszt #erkel #kodaly #bartok
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.