Nyerj páros jegyet az évbúcsúztató Csík Ünnepre!

Ez az esztendő sem múlhat el anélkül, hogy a kecskeméti Csík János és a ’88 óta mellette álló, közszeretetnek örvendő zenekara jó alaposan el ne búcsúztatná! Ebben idén az LGT legendás alakjai, Presser Gábor és Karácsony János lesznek méltó társaik.
2015-ben csakis ülőhelyek lesznek a már hagyományosnak számító, évzáró koncerten, de hogy székhez lesz szögezve a nagyérdemű, arról a rendezésre felkért Lévai Balázs gondoskodni fog. A rendező által megálmodott Csík Ünnep pazar látványvilágához természetesen a virtuóz Fitos Dezső Tánctársulat is illeszkedni fog; a fület pedig a jól ismert és szeretett dallamok mellett újabb nóták is kényeztetni fogják.
 
A repertoár idén Csík János Úgy élni, mint a fák című szólóanyagával gazdagodott, melynek munkálataiban Presser Gábor is részt vett. A tavalyi, Amit a szívedbe rejtesz című zenekaros nagylemezen – a népdalok, egy újabb Kispál és a Borz, illetve egy Hobo-feldolgozás mellett – ráadásként egy Pici-dal, a Rúzsa Magdi által ismertté tett Egyszer is helyet kapott. Nem lesz könnyű a műsort összeállítania a Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas dalszerzővel és a Hungaroton életműdíjas „James”-szel erősítő kedvenc folkcsapatnak, amely az adventi időszakban egy országos miniturnéval is kedveskedik a rajongóknak. 
 
Helyszín: SYMA Rendezvényközpont
 
Időpont: 2015. december 30. szerda, 20:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Godot Kortárs Művészeti Intézet, június 22. - augusztus 7.
 
Dunavarsány, KOMO-SKY 51-es bázis, március 15. - október 31.
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.