Kedvenc helyek

Jövő év nyarán forgatják a Mercury-filmet

Immár hivatalos: 2016 nyarán kezdődnek a Freddie Mercury életét feldolgozó film forgatási munkálatai. A korábbi hírekkel ellentétben azonban nem Borat és Ali G szellemi atyja, Sacha Baron-Cohen alakítja a Queen legendás énekesét.
Az életrajzi film már jó ideje húzódik, sőt, Brian May gitáros egy alkalommal kijelentette: csupán álhír, hogy bárki is dolgozna egy hasonló produkción. Később azonban viccnek nevezte ezt a nyilatkozatát. Az azonban biztos, hogy a film előkészületei sem zajlottak zökkenőmentesen: a korábbi tervek szerint Sacha Baron-Cohen játszotta volna Mercuryt, ám ő végül – kreatív nézeteltérésekre hivatkozva – otthagyta a produkciót. 
 
A korábbi forgatókönyvíró Peter Morgannek ugyancsak konfliktusa támadt az alkotókkal, így végül Anthony McCarten dolgozik a film sztoriján. A legutóbbi pletykák szerint a főszerepet végül Ben Whishaw (007 Spectre - A fantom visszatér) alakítja. 
2015.11.20
|


Játék
Batarita, abszurditással átszőtt és erotikával fűszerezett, Lüktetésed című szólója a 2018-as tokiói premier után Budapesten, a Nemzeti Táncszínházban kerül bemutatásra.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.