Kedvenc helyek

Elmarad a Skindred budapesti koncertje

A Skindred lemondta november 28-i (szombati) budapesti fellépését. Természetesen a Skindred nélkül nem kerül lebonyolításra a szombati program – olvasható az Akvárium Klub honlapján. A Skindred mellett a Deadly Circus Fire (UK), a Chemia (PL) és a Headbengs lépett volna fel.
A zenekar bejelentése:  
 
„Meghívást kaptunk, hogy a Five Finger Death Punch előzenekaraként játsszunk a Wembley Arénában ezen a szombaton, november 28-án. Előre nem látható okok miatt barátaink, a Papa Roach kénytelen megszakítani turnéját és hazatérni. Ennek eredményeként sajnos el kell halasztanunk fellépéseinket a cseh Dead End Fesztiválon (nov. 27.) és a budapesti Akvárium Klubban (nov. 28.). […]  
 
Elnézést kérünk mindenkitől, akinek csalódást okozunk a programváltozással, igyekszünk hamarosan jóvátenni. 
 
- Benji, Dan, Mike, Arya, Dan – Skindred” 
 
Az Akvárium Klubban már azon dolgoznak, hogy a most szombaton elmaradó koncertet egy új dátumon tudják megszervezni. Amíg a tárgyalás le nem zárul a zenekar menedzsmentjével, a már megvásárolt jeggyel rendelkező rajongóktól egy kis türelmet kérnek a szervezők. Amennyiben nem jönne össze az új koncertidőpont, a koncertjegyetek árát visszaadják. 
 
2015.11.27
|


Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.