Kedvenc helyek

Szingapúri petíció Adam Lambert ellen

Eddig 24 ezren írták alá az a petíciót, mely azt követeli, hogy a Queen jelenlegi frontembere, Adam Lambert ne léphessen fel Szingapúr fővárosában szilveszterkor. A kezdeményezők szerint ugyanis Lambert homoszexualitása „szembemegy a szingapúri értékrenddel.”
A petíció elindítói szerint Lambert pusztán színpadi jelenlétével is a melegjogokat „promotálja”, és ez sérti a szingapúriak erkölcsi alapelveit. A főváros vezetőségének csak olyan hírességek fellépéseit kellene jóváhagyni, akik nem keltenek megbotránkozást a lakosságban. (Mellesleg Szingapúr egyike a legkonzervatívabb távol-keleti államoknak.) 
 
Lambert Facebook-oldalán így reagált a petícióra: „Egyesítő és nem megosztó embernek tartom magam, hiszek az emberi szív és lélek egységességében. A koncert egyöntetűen az új dalokra épül, melyek jóval érettebbek és szofisztikáltabbak. Remélem, velem tartotok, hogy ünnepeljük a jövőt és 2016-ot!” 
2015.12.01
|


Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.