A Pesti Est bemutatja: Prostitúció

Budapest, Katona József Színház, április 30. 19:15
A Jurányi Inkubátorházban az új évben, január 10-én és 11-én a Füge produkcióját láthatja a közönség. Németh Ákos Bécsben már játszott darabjának a címe Prostitúció. Ám az előadás még sem a prostitúcióról szól legalábbis abban az értelemben, mint a bűnügyi rovatokból ismert.
A színmű négy, egymástól független jelenetet mutat be, melyek szereplői tanácstalanul próbálnak helyet találni magunknak a világban. A valaha híres koreográfus, önérzetének feladásával munkát keres egy call girl-hálózatnál. A tanácstalan prostituált ügyfelével megpróbálja értelmezni azt a néhány mondatot, amit egy térítő szekta prospektusában olvasott. A drogfüggő leányzó megpróbál a dílerétől, egykori középiskolai rajongójától ingyen szerhez jutni. És végül egy óvodás mesél boldogan játszótéren talált új ismerőséről. A történeteket Tompos Kátya és Kocsis Gergely varázsolja a színpadra. 
 
Az előadás médiatámogatója: a Pesti Est
 
 
2015.12.21
|


Játék
Emlékszik-e még valaki arra, mi az a „szocialista vígjáték”? Aminek társadalmi mondanivalója ugyan kicsinyke volt, a humora pedig soványka, viszont a Patyolattól a Közértig bátran kritizálta az élet nagy kérdéseit.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.