Kedvenc helyek

Zagar – új filmzene album és évvégi fellépés

A Zagar az Amsterdam Dance Event és az európai turnéja után Zságer Balázs vezetésével elkészítette Az éjszakám a nappalod c. új magyar film zenéjét, amely most egy filmzene album formájában is megjelenik.

December 28-án egy nagyszabású évzáró koncertet tartanak az alkotók az A38-on ahol a Sleep walkingot jegyző Kama is fellép majd. Januártól pedig kisebb koncertszünet következik a zenekar életében, hogy felkészüljenek a 15éves jubileumi évükre, így egy ideig ez lesz a csapat utolsó fellépése, amit nem érdemes kihagyni.

A My Night Your Day c. filmzene CD-n és az online áruházakban is elérhető lesz decembertől, sőt a csapat első két albuma a Local Broadcast és a Szezon is most kerül fel újra a digitális platformokra, az elöbbi egy bónusz trackkel kiegészülve. Az új CD még megjelenés előtt megrendelhető a csapat hivatalos oldaláról!

2015.12.21
|


Játék
Az emlősszakértő Davis (Dwayne Johnson) különleges és szoros kapcsolatot alakított ki George-dzsal, a hihetetlenül intelligens ezüsthátú gorillával, amit egészen kölyökkora óta gondoz.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.