Kedvenc helyek

Meszecsinka, Layanda

Budapest, Szimpla Kert, 2016. január 13. 20:00
Ajándék Tajtékos Szerda, pszichedelikus és világzenei motívumokra – ehhez még talán kínai holdújév sem szükségeltetik. A Meszecsinka (bolgár Holdacska) mindig ereje teljében van, a keleti irányultságú Layandával pedig remek együttállásra képesek.
Hét bő esztendeje formálódott ki a Fókatelepből ez a piciny sziget, Oláh Annamari énekesnő és Biljarszki Emil billentyűs körül. Krolikowski Dávid ütőhangszeressel és Vajdovich Árpád basszusgitárossal kerekedett egésszé, és hét nyelven szól (magyar, cigány, bolgár, spanyol, finn, angol, arab). Erre a kvázi észak-déli tengelyre tökéletesen illeszkedik a kelet-nyugati tájolású Layanda, akik indiai és flamenco aromákat vegyítenek mesterien. Bakai Marci hegedűn, Tóth Szabolcs pedig szitáron muzsikál, melyet az erdélyi Fodor Réka éneke teljesít be meseszép egységgé.
 
Ingyenes! 
Air
2015.12.29
|


Játék
Amikor három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.