Kedvenc helyek

Wiwek (NL), Snavs (DK), Dublic, B'Andre, Skrude, Sammie Beats

Budapest, A38 Hajó, 2016. január 16. 23:00
Egzotikus nevű holland és dán hódítók lépnek a Hajó fedélzetére: a producerek – legalábbis művészneveik és EP-címválasztásaik alapján – akár könyörtelen viking harcosok is lehetnének, ám ők más módszereket használnak, hogy csapdájukba ejtsenek.
Az utrechti Wiwek előző aliasa is megfejtést igényelt (Oui’Wack), de a lényeg, hogy Jungle Wars című EP-je megütötte Diplo, Tiesto és Fatboy Slim ingerküszöbét is. Emberünk igazi műfaji portyázó- az EDM és az elektro-house még hagyján, de amit ő hiphopnak vagy jungle terrornak hív, azt biztosan csavarosabb, mint gondolnánk. A 2013-as Angry Birdz című agymenése például célzottan ejtette le az állakat és robbantja fel ma is a hajópadlót.
 
A saját, RIMBU nevű kiadót vivő, kellően kattant producer mellett a koppenhágai Andreas Holdø is teret kap. A főleg trap, illetve bassmusic műfajú trekkjei mellett twerknado és jungletrap besorolásokat is számaira aggató 24 éves srác tavalyi EP-jének címe (Armageddon) sokat sejtet. Az esetenként testszörföt is vállaló dán label-tulajdonos (Riotville Records) legfrissebb, Smoke című dalával szédít; míg a hazai Dublic ikrek a fenti stílusokon túl dubstep és breaks felé is kószálnak. B'Andre, Skrude és Sammie Beats társaságában, változatos BPM-ek közt trappolhatunk át az éjszakán. 
 
Jegyár: 3000 Ft, elővét: 2500 Ft 
Air
|


Játék
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a „Regulátorok" könyörtelenebbek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.