Kedvenc helyek

Dub Phase: Jack Sparrow (UK) feat. Sun of Selah (UK)

Budapest, MüSzi – Szabad Szellemiségű Önfentartó Kulturális Tér, január 16. 22:00
Ha Jack Sparrow-ként lép fel valaki, akkor ne csodálkozzon, ha mindenkinek a karibi térség ugrik be róla. És nagyon nem is lövünk mellé- a dub bölcsője ugyanis Jamaikában ringott. A dubstepből ezen az estén a dubon lesz a hangsúly.
A brit producer a sötét tribal technót keresztezte a dubsteppel. A leedsi Ryan Wild egy évtizede űzi ezt a játékot, sikerrel: 2010-es debütalbuma, a Circadian a legjobbak közé küzdötte fel magát. Fonák energiáit 5 éve a Ruckspin-nel közös, Author nevű duóba csatornázza; de most Sun of Selah-val lép fel. A kelet-londoni úr karizmatikus jelenség, kiválóan szövegel, és csak úgy zúdítja a pozitív energiákat a mikrofonba. A dub-ot emeli ki a dubstep-ből, akárcsak a többi szereplő, akik jóvoltából még a roots, a reggae, sőt: a jungle hívei is megtalálják a számításukat.
 
Jegyár: 2500 Ft
Air
|


Játék
Rendhagyó válogatásban, színek szerint csoportosítva mutatja be az Iparművészeti Múzeum impozáns gyűjteményének mintegy 400 darabját.
Laci bácsi, gasztropornó és a kulturális kirekesztés
Böcskei Balázs - Mikecz Dániel
(Dinamó Műhely)
Laci bácsikon és egészen fura gasztrokultúrájukon rötyögni semmivel sem jobb, mint prolizni. Lévén ugyanaz.
23
10
Én így szüretelek
Alkonyi László
(Borrajongó)
Évjárattól függően, ez 3-8-szori szüretet jelent egyetlen ültetvényen. Ezért volt nekünk tavaly három hektárról 23 szüreti napunk.
1
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.