Kedvenc helyek

Dub Phase: Jack Sparrow (UK) feat. Sun of Selah (UK)

Budapest, MüSzi, 2016. január 16. 22:00
Ha Jack Sparrow-ként lép fel valaki, akkor ne csodálkozzon, ha mindenkinek a karibi térség ugrik be róla. És nagyon nem is lövünk mellé- a dub bölcsője ugyanis Jamaikában ringott. A dubstepből ezen az estén a dubon lesz a hangsúly.
A brit producer a sötét tribal technót keresztezte a dubsteppel. A leedsi Ryan Wild egy évtizede űzi ezt a játékot, sikerrel: 2010-es debütalbuma, a Circadian a legjobbak közé küzdötte fel magát. Fonák energiáit 5 éve a Ruckspin-nel közös, Author nevű duóba csatornázza; de most Sun of Selah-val lép fel. A kelet-londoni úr karizmatikus jelenség, kiválóan szövegel, és csak úgy zúdítja a pozitív energiákat a mikrofonba. A dub-ot emeli ki a dubstep-ből, akárcsak a többi szereplő, akik jóvoltából még a roots, a reggae, sőt: a jungle hívei is megtalálják a számításukat.
 
Jegyár: 2500 Ft
Air
|


Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.