Kedvenc helyek

Hangszálműtét vár Janet Jacksonra

Mint ismeretes, Janet Jackson észak-amerikai turnéjának több állomását is lemondta egészségügyi problémákra hivatkozva. Mint nemrégiben kiderült, az énekesnő hangszálaival akadtak komoly problémák, és valószínűleg a műtétet sem kerülheti el.
Janet Jackson Twitter-oldalán így üzent rajongóinak: „Sziasztok, remélem, mindenkinek jól teltek az ünnepek! Mint azt az orvosaimtól megtudtam, elkerülhetetlen lesz, hogy a közeljövőben kés alá feküdjek. Megszakadt a szívem, hogy le kellett mondanom az Unbreakable Turnét, de tavasszal visszatérek. Minden koncertet bepótolunk. Kérlek, imádkozzatok értem és a családomért ezekben a nehéz időkben.”
 
Jackson Unbreakable című új albuma tavaly októberben jelent meg, ez volt az első sorlemeze a 2008-as Discipline óta. A No Sleep című sláger már júniusban napvilágot látott, és az amerikai Billboard lista 69. helyén debütált. 
 
(NME.com) 
2016.01.07
|


Játék
A nagyszerű szezont maga mögött tudó Kobuci Kert jövő tavaszig elköszön a közönségtől. A minőségi folk- blues és világzenei-mezőny óbudai „szigeteként” is számon tartott, hangulatos koncerthelyszín méltó módon fog búcsút inteni a nyárnak.
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.