Kedvenc helyek

Hangszálműtét vár Janet Jacksonra

Mint ismeretes, Janet Jackson észak-amerikai turnéjának több állomását is lemondta egészségügyi problémákra hivatkozva. Mint nemrégiben kiderült, az énekesnő hangszálaival akadtak komoly problémák, és valószínűleg a műtétet sem kerülheti el.
Janet Jackson Twitter-oldalán így üzent rajongóinak: „Sziasztok, remélem, mindenkinek jól teltek az ünnepek! Mint azt az orvosaimtól megtudtam, elkerülhetetlen lesz, hogy a közeljövőben kés alá feküdjek. Megszakadt a szívem, hogy le kellett mondanom az Unbreakable Turnét, de tavasszal visszatérek. Minden koncertet bepótolunk. Kérlek, imádkozzatok értem és a családomért ezekben a nehéz időkben.”
 
Jackson Unbreakable című új albuma tavaly októberben jelent meg, ez volt az első sorlemeze a 2008-as Discipline óta. A No Sleep című sláger már júniusban napvilágot látott, és az amerikai Billboard lista 69. helyén debütált. 
 
(NME.com) 
2016.01.07
|


Játék
Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.