Kedvenc helyek

Megvették az Offspring-lemezek jogait

A Round Hill nevezetű New York-i cég összesen 24 millió dollárért vásárolta meg a Columbia kiadótól az Offspring-életmű 1997 utáni albumainak jogait. A szóban forgó hat lemezből összesen mintegy 17 millió példány talált gazdára világszerte.

Linkek

A szerződés nem érinti a zenekar legsikeresebb kiadványát, az 1994-es Smash-t, melynek jogait továbbra is a Brett Gurewitz (Bad Religion) vezette Epitaph tudhatja magáénak. Az album megjelenése óta 11 millió példányban kelt el, Amerikában hatszoros platinalemez lett. 
 
Rossz nyelvek szerint a csapatnak nagyon is kapóra jött a szerződés, ugyanis az Offspring szekere már korántsem fut olyan jól, mint a 90-es, korai 2000-es években. Dexter Holland frontembert még 2014-ben perelte be a Cessna nevezetű cég, amiért az énekes nem fizette ki magánrepülőgépét. Állításuk szerint Holland mintegy 680 ezer dollárral tartozik nekik. 
 
(NME.com) 
2016.01.07
|


Játék
Úgy bulizz, mintha a munkahelyed múlna rajta az év legemlékezetesebb vígjátékában! Mikor egy mindenbe belekontárkodó ügyvezető (Jennifer Aniston) elhatározza, hogy megszünteti a cég egyik rosszul menő szárnyát, az azt vezető öccse (T.J. Miller) úgy érzi, hogy ezt nem hagyhatja annyiban.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.