Kedvenc helyek

Whiskey-kólát neveznének el Lemmyről

A Motörhead-rajongók petíciót indítottak, mellyel azt szeretnék elérni, hogy a Jack Daniels és a Coca-Cola keverékét világszerte hivatalosan is Lemmyként emlegessék. Tudniillik ez volt a nemrégiben elhunyt rock’n’roll legenda kedvenc itala.
Az Adj egy Lemmyt! nevezetű petíció aláírói szerint a Jack Daniels-kóla elegy örökre egybeforrt Lemmy Kilmister nevével, és ez a gesztus méltó tiszteletadás lenne a frontember emléke előtt. Ám nem ez az egyetlen kampány, amit a rajongók mostanában indítottak el. 
 
Egy másik petícióban azt próbálják elérni, hogy egy újonnan felfedezett nehézfémet nevezzenek el Lemmyről. Az egyelőre csak Ununoctium 118-ként emlegetett elem reményeik szerint a lemmium nevet kapná. Azonban ennek a petíciónak vannak ellenzői is, akik arra hivatkoznak, hogy a basszusgitáros-énekes maga mondta egy interjúban: a Motörhead sosem volt heavy metal zenekar. 
 
(NME.com) 
2016.01.12
|


Játék
A Tom Cruise főszereplésével készült film elképesztő megtörtént eseményeken alapul: hőse egy szélhámos pilóta, akit hirtelen felbérel a CIA, hogy részt vegyen Amerika történetének egyik legnagyobb titkos hadműveletében.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.