Kedvenc helyek

Com Truise (US), Belau, Aid Kid (CZ)

Budapest, A38 Hajó, január 27. 20:00
A retro-future-t parádésan kimaxoló, tengerentúli producerzseni egyszerre fog visszarepíteni a VHS-korszakba, miközben kőkeményen dübörögnek az elektrofunk jövőzenés alapok. De közben az IDM- és a dreampop-szimpatizánsok helye is a Hajón van ma!
Seth Haley drum&bass DJ-ként ügyködött, majd beleszeretett a ’80-as évek hangzásába. A grafikus-producer több oldalról megtámogatja produkcióját: értve ez alatt a címválasztásaihoz passzoló vizuális elemeket is. A Tychót is jegyző Ghostly International kiadó instrumentalistája olyan neveknek készít remixet, mint Sky Ferreira, Charli XCX, a Maroon 5 és a Daft Punk. Illetve Little Boots visszatérő EP-jén, a Business Pleasures-ön producerként figyel a neve. A színpadon Kedves Péter dreampop-projektje, a Belau és a 22 éves prágai Ondra Mikula osztozik még.
 
3000 Ft, elővét: 2500 Ft
Air
|


Játék
Rendhagyó válogatásban, színek szerint csoportosítva mutatja be az Iparművészeti Múzeum impozáns gyűjteményének mintegy 400 darabját.
Én így szüretelek
Alkonyi László
(Borrajongó)
Évjárattól függően, ez 3-8-szori szüretet jelent egyetlen ültetvényen. Ezért volt nekünk tavaly három hektárról 23 szüreti napunk.
1
Laci bácsi a hős, aki egymaga asztal alá főzte a komplett magyar gasztroforradalmat
Herczeg Márk
(444)
Kedves Széll Tamás, lefőtt a kávé! Lehet visszamenni a konyhába, a főzést meg meghagyni a profiknak!
5
53
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.