Újra együtt a Jóbarátok

Újra összeállnak a Jóbarátok szereplői, amire a sorozat befejezése óta nem volt példa. Igaz, szó sincs a széria folytatásáról, a csapat mindössze egy NBC-s tévéműsor kedvéért jön össze megint, mely a híres rendező, James Burrows előtt tiszteleg.
David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox, Matt LeBlanc és Lisa Kudrow a forgatás befejezése óta sehol sem szerepelt együtt. Most Burrows kedvéért azonban elfogadták a meghívást, hiszen a rendező a Jóbarátok direktori székében is ült 15 epizód erejéig. Rajtuk kívül jelen lesznek még a Will és Grace, a Mike és Molly, A dumagép és a Cheers szereplői is, Burrows ugyanis ezeken a sorozatokon is dolgozott. 
 
Bár a Burrows munkássága előtt tisztelgő adás műsorvezetője, Robert Greenblatt azt nyilatkozta, a Jóbarátok mind a hat főszereplője jelen lesz, azért akadhatnak még gondok a február 21-én képernyőre kerülő műsor felvételével, Matthew Perry ugyanis jelenleg a Londonban játszik, így elképzelhető, hogy mégsem jön össze az egyesülés. 
 
Matt LeBlanc viszont már izgatottan várja a műsort, derül ki Twitter-posztjából. Folytatásra azonban tényleg senki ne számítson, maximum egy kis nosztalgiázásra áll össze a csapat, ha egyáltalán tényleg eljön mind a hat színész. Meglátjuk… 
 
(NME)
 
Update: Matthew Perry képviselője, Lisa Kasteler szerint a színész nem ér rá a műsor forgatási napján, mert egy színdarabot próbál Londonban, ezért feltehetőleg nem jön újra össze a hatos fogat. 
2016.01.14
|


Filmek a TV-ben
22:00
A kém
amerikai akcióvígjáték, 2015
22:00
22:00
Bőrnyakúak
német-amerikai háborús akciófilm, 2005
22:00
8 milliméter
amerikai-német thriller, 1999
22:50
Dől a lé
amerikai vígjáték, 1992
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
22:00
Oscar oázisa
I. évad, 19. rész
22:00
LazyTown
Reggeli Stephanie-nál
22:00
Big Time Rush
II. évad, 27. rész
22:05
LEGO Ninjago: A Spinjitzu mesterei
Return Of The Overlord
22:10
Oscar oázisa
I. évad, 20. rész
Játék
Harminc év után újra színpadon látható A bábjátékos című rockopera a Soproni Petőfi Színházban.
Foci-Eb
Jelentős mozgosítás lesz Franciaországban az egy hónapig zajló labdarúgó-Európa-bajnokság miatt.
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.