Kedvenc helyek

Válogatásalbumot ad ki Skrillex

A DJ/producer új válogatásalbumot készített: a Worldwide Broadcast című lemez január 29-én jelenik meg saját kiadójánál, az OWSLA-nál, melyet még 2011-ben alapított.
Skrillex az új albumra az OWSLA-nál lemezt kiadó zenészek számait válogatta össze, de egy általa készített dal és remix is szerepel majd a kiadványon. A Worldwide Broadcaston a következő dalok lesznek hallhatók: 
 
GTA – Red Lips (Skrillex Remix) (ft. Sam Bruno) 
Getter & Ghastly – 666! 
WIWEK – Rebels (ft. Audiobullys) 
DJ Snake – Middle (Mija Remix)
Josh Pan – Platinum (ft. Xian and Gaszia) 
Boaz – Flippo 
Louis The Child – From Here 
Bixel Boys & Poupon – Ain’t Your Girl 
WAVEDASH – Bang 
DJ Sliink & Nadus vs. Manolo Rose – Run Ricky Run (ft. Fame School) 
Barely Alive – Back To Back 
San Holo x Yellow Claw – Alright 
G-Buck – B.O.B. 
Alvin Risk – Dreamtime (ft. Princesa) 
Skrillex & MUST DIE! – VIP’s 
Pretty Bye Bye 
 
Skrillex egyébként a producerkedés és a fellépések mellett néhány éve Diplóval is társult, akivel Jack Ü néven zenélnek együtt 2013 óta, tavaly pedig Justin Bieberrel kiegészülve készítették el Where Are Ü Now című dalukat. Ennek kapcsán Skrillex nyilvános vitába keveredett egy másik világhírű DJ/producerrel, Deadmau5-val (Joel Zimmerman), aki annak idején az ő karrierjét is segített beindítani, Deadmau5 ugyanis, miután saját bevallása szerint óriási hibát követett el a dal meghallgatásával, nemes egyszerűséggel csak annyit kérdezett a Twitter-oldalán, hogy „mi ez a sz*r?” 
 

 
(NME) 
2016.01.20
|


Játék
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három szomszédos királyság... Longtrellis Királynője (Salma Hayek) mindennél jobban vágyik egy gyermekre, semmilyen áldozattól nem riad vissza ennek érdekében – amikor pedig mágusok tanácsát követve, sötét körülmények között kap egyet, teljesen kisajátítja.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.